2777
2789
عنوان

خواهش میکنم این ی دفه روبیایین

120 بازدید | 17 پست

من اسم بچمو بخاطر این توودوران بارداری مشکلات زیادی داشتم اسمشو اسم معصومه  ب نیابت حضرت معصومه گذاشتم چون بچم هزاربلاسرش اومد تودوران بارداری وهم اسم دختر اولیم نیس الان جاریام همه اسمای بچه هاشون قشنگن وباکلاس وبارها بقیه بهم گفتن این چ اسمی بود گذاشتی ودلم مشکست کلا جدیدا خیلی زندگیموبابقیه مقایسه میکنم واحساس میکنم فقط منم ک آرامش ندارم وغبطه زندگیاشون رومیخورم بیایین بهم بگید چیکارکنم اروم بشم تمرکز کنم روزندگی خودم

مقایسه نکن زندگیتو، میدونم خیلی سخته ولی تا وقتی مقایسه میکنی آرامش نداری. ب این فک کن دخترتو از حضرت معصومه داری 

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

خب توشناسنامه معصومه میزاشتی چیزی که دوست داشتی صدا میزدی

خودتو مقایسه نکن توظاهر زندگی بقیه رو میبینی باطنشون خبر نداری پس سعی کن مقایسه نکنی چون خودت ضرر میکنی

💟خدا باماست👫💟عشقمون پایدار💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقایسه نکن زندگیتو، میدونم خیلی سخته ولی تا وقتی مقایسه میکنی آرامش نداری. ب این فک کن دخترتو از حضر ...

اره واقعا ته دلم راضییم ازاسمش چون باترس ودلهره دنیااومد اما مقایسه سخته 

خو اسم دیگه بزار تو شناسنامه همینجوری بزاری معصومه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بخدا من خودم به چشم دیدم هرکی تو روی بقیه پزه زندگیشو میده و وانمود میکنن بهترینن،هزار تا مشکل دارن

اخه پز نمیدن واقعا برعکس اتفاقا خیلی تودارن ومحافظه کارن واین بیشتر کنجکاوم میکن