2777
2789
عنوان

میل به خیانت دارم😭

785 بازدید | 53 پست

تروخدا نترکونید خواهرانه درد و دل کنم قضاوت نکنید 

من خیلی خانم خوبیم تا حالا هیچ کار خطایی نکردم خدا رو و ائمه خیلی قبول دارم نزدیگ به دو ساله متاهلم هر چند شوهرم بسیار مشکلات زیادی داره اما نهایتا از نظر عاطفی همو دوس داریم...

مشکلم اینه همیشه میل به خیانت دارم منی که بخاطر گناه حتی نخ مشروب میخورم نه حتی دروغ میگم گاهی تا مرزش میرم و پا پس میکشم این خیانت هم فقط درد و دلی نیست حتی دلم میخواد ج.نسی هم باشه خدا بهم کمک کرده که تا حالا کاری نکردم اخه مشکل چیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید از شوهرت ناراحتی

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

اینجا به نتیجه نمیرسی برو پیش مشاور

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

چون شوهرت رو زیاد دوست نداری 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

فقط بدون این دنیا همه چیش مجازیه فقط میخوان ببینن واکنشت در مواجهه با مسائل چیه 

زیاد جدی نگیر وکار درست رو انجام بده از گناه دوری کن

الانم پاشو دو رکعت نماز بخون از خدا بخواه دلتو روشن کنه

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40