2777
2789

خاهرا من یه خطایی کردم یه غلط خیلی بزرگ کردم رفتم خانه دوسته خرابم ک نمیدانستم خرابه هرزس لاشیه ی فیلم با اسنپ چت گرفتم از خودمو دوستم بعد تو فیلم مسخره بازی دراوردیم بعد گفت برام بفرستش بمونه یادگاری با یکی از عکسات آخه قرار بود شوهر کنه جنازش اون موقع ب جای خیلی دور

منم فرستادم براش

بعدش فهمیدم از عکس من سواستفاده کرده موقعی ک رفتم دسشویی تلگرام نصب میکنه با شماره من وارد میشه 

من اینو نفهمیدم تا بعده چندین ماه ک خودم نصب کردم

دیدم بله این لاشی با عکس من با یکی دوسته فقط یعکسم ازم داشت سه در چهار یعنی ی عکس سه در چهار براش فرستاده بودم با گوشی

وقتی فهمیدم با مادرم رفتیم در خانشان ولی ب شوهرم نگفتم

شوهرم خیلی بد دله چون اگرم میفهمید من بدون اجازش رفتم خاته دوستم میکشتم

من وقتی فهمیدم چیشده کرا تلگرام رو دیلیت اکانت کردم ولی اسکرین شات چتاشونو ک توی پی وی برای هم هم فرستا ه بودن همش ذخیره شد توی گوشیم

شوهرم دید همرو

الان یک ساله زندگیم جهنمه

اون دختره خرابم چندبار رفتیم در خانشان مادرش میگه شوخر کرده یبار میگن زابله یبار میگن سلیمانیه

حالام خیلی بده

شوهرم حرفمم باور نمیکنه میگه تو با اون پسر دوست بودی

رفت اون پسرو پیدا کرد کتک کاری و...

ا ن پسره فهمید چه خبره ب هر دری زد ک شوهرم باور کنه

زنگز د بهش اومد در خانمان حتی فهمید دختره نارو زده ب من و به اون شماره ی دختر دیگرو گیر اورده بود زنگ زد ب شوهرم دختره گفت من نامزد این آقام و...

لطفا کسی ک عاقله یا زیرکه بگه چکار کنم

نمیخام زندگیم مثل خیلیا ناحق و ناگناه اسم خیانت روش باشه لطفا کمکم کنید

هیچوقت فکرشو نمیکردم متهم ب خیانت بهم ناحق و ناگناه

بخدا چون باردارم پیش روانپزشک نمیرم وگرنه الان قرص میخوردم

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

از دوستت شکایت کن و پاش به دادگاه باز کن وقتی همسرت ببینه دلایل محکم برای دادگاه و قاضی داری اونم قانع میشه، ولی واقعا چجوری تونستی بدون اطلاع همسرت رفتی خونه دوستت؟!!

فامیل ما با همین مسخره بازیاش شوهرش به خودش بدبین کرد و دور از جون شما آخرش جداشدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دوستت شکایت کن و پاش به دادگاه باز کن وقتی همسرت ببینه دلایل محکم برای دادگاه و قاضی داری اونم قا ...

حالم خیلی بده شوهرم حرفش اینه بعده یک سال ک چرا رفتی خانه دوستت کاش بمیرم

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
شوهرت اگر واقعا بفهمه تو تبودی آروم میشه ولی بخاطر پنهان کاریت سالها بهت بی اعتمادمیشه

😔😔😔😔

توکل برخدا عزیزم آروم باش

قبول کن کارت خیلی بد بود 

واقعا اون دوست عوضی پیش خدا میخواد چی جواب بده 

اگر تونستی پیداش کنی شکایتشو بکنی بندازیش زندان خیلی خوبه

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😔😔😔😔

خودتو نباز. محکم باش. وقتی خودتو شل بگیری اونم هی سواری میگیره. دیگه از فاز خائن و متهم بودن بیا بیرون. شاد باش و به خودت برس. با نی نی شاد باش و دیگه منت شوهرتو نکش. هی نرو براش قسم و آیه بیار که غلط کردی و کاری نکردی..‌ عادت کرده‌ . دیگه هرچی گفت بگو من رفتم خونه دوستم که حال و هوام عوض بشه حالا اون لاشی بوده تاوانشو من نباید بدم‌. دیگه برام مهم نیست چه فکری می‌کنی چون اگه عاقل بودی تا حالا میفهمیدی من هیچ کاره بودم. دیگه نمیخوام خودمو بهت ثابت کنم. تو از هر دشمنی برام بدتر بودی چون بهم تهمت زدی. تو مردی نبودی که از من حمایت کنی.واقعا حقت یه زن هرزه بود که حرفات لایقش باشه. من کاری نکردم و هیچوقت هم بخاطر آزارهای این یکسال نمی بخشمت.

خودتو نباز. محکم باش. وقتی خودتو شل بگیری اونم هی سواری میگیره. دیگه از فاز خائن و متهم بودن بیا بیر ...

آبجی این اتفاق وقتی افتاد ک منو گذاشته بود خانه پدرم رفت ماموریت

الان هی میگه برم هرجا خونه زندگیمو میبرم کاش گردنم میشکست نمیرفتم ماموریت 

حق داره من نباید میرفتم خانه اون دوست لاشیم