2777
2789
عنوان

دیوونه شدم خانم های متاهل لطفاً جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2182 بازدید | 95 پست
ابن دیگ چ کاری بود کردی؟ زندگی با خاهر شوهر؟؟؟؟؟!!!!! توهم دست ب سیاه و سفید نزن تا شوهرت یه خونه دی ...

دیشب بهش میگم خونه بگیر بابا وسایلم زیر دست و پا داره داغون میشه قهر کرد

کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو روزه مونده اونجا ظرفا نمیشوره دیشب بهش میگم عزیزم بس زحمت ظرفا هارو میشوری رفت خوابید

نشور عزیزم بزار کرم کنه.سواستفاده میکنه 

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

تو سن کم ازدواج میکنین حداقل درست حسابی ازدواج کنین

شوهر کردن به چه قیمتی!؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اون اومده خونه شما یا شما رفتی خونه پدری؟ 

اگه شما رفتید که برید خونه اجاره کنید و اگر ایشون اومدن ایشون باید برن در غیر اینصورت حرمتا شکسته میشه

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
دو روزه مونده اونجا ظرفا نمیشوره دیشب بهش میگم عزیزم بس زحمت ظرفا هارو میشوری رفت خوابید

پس از اون پررو هاس رسما داره ازت سواستفاده میکنه ببین این قضیه الان درست نشه تا آخر باهاش داستان داری سنت کمه داره بهت زور میگه

به شوهرت بگو خونه مستقل بگیره چون خسته شدی گوشم نکرد برو چند روز قهر تا یا جدی با خوهرش صحبت کنه یا ...

بهش میگم قهر می‌کنه میگه تو میگی من خواهرمو ول کنم😑

کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛

یه کلمه به شوهرت بگو ،عزیزم ما اومدیم اینجا که خواهرت تنها نباشه،ولی من مامانش نیستم که همه کارا رو بکنم،،اگه قرار باشع اینطوری پیش بره من دیگه نمیتونم اینجا بمونم