2777
2789
عنوان

دیوونه شدم خانم های متاهل لطفاً جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2182 بازدید | 95 پست

امشب میندازه گردنت توام فردا شب بنداز گردنش...

نشور تا مجبور بشه بشورع.

از همین اول رو بدی کلات پس معرکس..

عروس خاله همسرم شرایط شنا رو داشت با خواهر شوهرش که بشه دختر خاله همسرش تو یع خونه بودن. سعی کرد شوهرش بده و موفقم شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی خاستگار پیدا کن بذا بره سر زندگیش تا زندگیت جهنم نشده 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

مگه میشه مگه داررریم! اشتباهو اول کردین که قبول کردین حتی خواهرشوهرتم تنهایی راحتتر بود

چیکار کنم بهش میگم خونه بگیر قهر می‌کنه با من

کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛

به شوهرت بگو باهاش صحبت کنه بچه که نیست اززیر کار دربره پیرم نیست که بگیم ناتوانه  

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
من ۱۹ اون۲۶

اولا ت کوچیکی

باید حرمتشو نگه داری 

دوما روزایی ک پریودی و درد داری کاری نکن 

ب همسرتم شکایت نکن 

در عوض ی شوهر خوب پیدا کن بفرستینش بره

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

ببین حالا اون یه نفره تو میتونی بگی من که باید واسه شوهرم غذا درست کنم نظافتم بکنم اونو نادیده میگیریم ولی بحث زبل بازیه اگه قراره محبتت وظیفه بشه حتما پیگیر باش اگه از طریق شوهرت کاری پیش نمیره بدون رودربایستی با خودش حرف بزن

هیچی عزیزم انجام نده کارهای نوبت اونو بذار خونه رو گند بزنه کپک بزنه 

شما فقط ظرف های وعده خودت رو بشور اگه هم ظرف نبود غذا بخورید همش کثیف بود بگو ظرف نیست راحت فقط یدونه بشور خودت بخور تمام 

ببین تا وقتی یکی باشه انجام بده کسی تلاشی نمیکنه که تو رو از این شرایط نجات بده 

اگه شوهرت جنبشو داره میتونی بعد مدتی کلا خودتم کار نکنی نه اشپزی نه نظافت بگو وظیفه زن نیست لطفشه اگه قراره من لطف کنم خواهرم باید پابه پام باشه 

😑😑😑۲۶ سالشه بچه که نیست احتیاج به مراقبت و نگه داری داشته باشه چیشد که اصلا قبول کردی همچین چیزی و ؟

توام تو نوبت خودت انجام بده نوبت اون دراز بکش برو تو گوشی برو بیرون برو حموم در کل به روی خودت نیار بلکه به خودش زحمت رو نده اصلا بهش

😑😑😑۲۶ سالشه بچه که نیست احتیاج به مراقبت و نگه داری داشته باشه چیشد که اصلا قبول کردی همچین چیزی ...

دو روزه مونده اونجا ظرفا نمیشوره دیشب بهش میگم عزیزم بس زحمت ظرفا هارو میشوری رفت خوابید

کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛
چیکار کنم بهش میگم خونه بگیر قهر می‌کنه با من

خواهر اینجور پیش بری خیلی چیزارو تحمیل میکنه. تو چرا باید جور خواهره ۲۶ ساله ی اونو بکشی؟ خودتم بچه ای سنی نداری که از سن کمت دارن سو استفاده میکنن

برام صلوات میفرستین