2777
2789
عنوان

دیوونه شدم خانم های متاهل لطفاً جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2182 بازدید | 95 پست
سلام من همه ی پیامها رو نخوندماینو جواب بده راهنماییت کنمتوی عقدی ؟یا عروسی کردی الان شما و همسرت و ...

مادر شوهرم پنج ساله فوت شده 

منو همسرم و خواهرش تو خونه اونا زندگی میکنیم 

کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر تنها راهت اینه که شما هم اعتصاب کنی به درک دو روز، سه روز اصلا یه هفته شده خودت بزن به مریضی و هیچچچ کاری نکن نه تر و تمیز کن نه بشور نه بپز و اصلا به همسرت و خواهرش کلام نکن که خواهرش کار کنه و فقط حرفت به همسرت این باشه که یه نیرو خدمه بگیره که کارا رو بکنه و بگو حالم خوب نیست و دست و پام گزگز میکنه و نیاز به استراحت دارم!  

اینجوری هم خواهرشوهرت هم همسرت دلشون برا اون پوله میسوزه هم اینکه چون مستقیم بهش نگفتی بیا تو کارا انجام بده و به حساب خودش بهش دستور ندادی گاردش نسبت به شما میشکنه و دست به کار میشه.

اصلا به درک که کسی میاد خونتون نامرتب اتفاقا بذار بیان ببینن که شما و خواهرشوهرتون دوتا خانم تو اون خونه و کسی کاری انجام نمیده و بذار چندتا تکه به دوتاتون بندازن تا خواهرشوهرت هم ببینه دیگه حتی حرف بقیه هم برات مهم نیست.

ناراحت نشی ها ولی حرف خودت درسته واقعا اسکل گیرت آورده!!!

ظرفای خودت و شوهرت رو بشور، ظرف اونو از سر سفره نه بردار نه بشور... 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

با اجازه استاتر 

دوستان برای کار مصاحبه گفتن بمن چه مدت قصد کار دارین؟

یعنی چی چی حواب بدم؟

دانشجو شدم به پول نیاز دارم آگهی دیدم پیام دادم گفتن خودشون آموزش باریستا و قهوه بمن میدن ولی پرسیدن 

چه مدت قصد کار دارین؟ چه جوابی بنویسم

بابا آخه یکی میاد خونم خجالت میکشم

انجام نده بو‌ گوه بگیره بلکه شوهرت و خواهرش به خودشون بیان ۲۶ سالشه فکر میکنه تو بچه ای باهات اینکارا رو میکنه یک هفته برو خونه مادرت مجبور میشه خودش درست کنه بشوره

مطلقا دست به کارهایی که تفسیم‌کردید نزن

حتی اگر شد یه کوه طرف

با خودشم‌ صحبت کن بگو‌من متوجه بازی در آوردنت میشم. مثل برادرتم علاقه خاصی به بودن در  اینجا ندارم

اگر سختته من اینجام با شوهرم جمع می کنم میرم خودم خونه می گیرم

اگرم که مشکلی هست مشکلتو‌ بگو

جلوی شوهرتم محکم وایسا، بگو‌من کلفت شما نیستم هیچ تازه عروسی نمیاد توی خ.په خاندان شوهر بمونه که من قبول کردم

دیگه 

و خدا برای من کافیست.....