2777
2789
عنوان

اینای که سه تا بچه داری بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 19 پست

سلام عزیزم.من نمیدونم چرا بعضیا نظر شخصی خودشون رو برای یکی دیگه میپیچن..ببین عزیزم یه تحقیق ساده بکن از اطرافیانت اونایی که تک فرزند-دو فرزند-و حتی سه فرزندی ان-

اما اونایی که الان دیگه بچه هاشون بزرگ شدن

نه خانواده های هم سن و سال خودت

میبینی که همشووووون پشیمونن

میگن اگه بیشتر میاوردیم بهتر بود..

من تا همین دو سه ماه پیش میگفتم عمرا دیگه بیارم

خیلی واسم سخته که دوباره برگردم از صفر شروع کنم.شب بیداری پوشک و مراقبت و تربیت از صفر..

ولی یهو بخودم اومدم گفتم مگه قراره تا ابد اینطور باشه بچه از اب و گل درمیاد به لطف الله.و‌همه روزای سخت میگذرن.

و اصلا دلم نمیخواد در اینده پشیمون باشم.

تازه اگر برگردم عقب بخدا قسم فاصله سنی بچه هام میکنم زیر ۳سال..چون بچه ها باید بهم نزدیک بشن..

اصلا فکر به اوضاع مالی نمیکنم چون انسان اگه یکم جنم داشته باشه میتونه روزیشه زیر سنگم که هست در بیاره.

بنظرم ما فقط باید برای اگاهی و دانش خودمون هزینه کنیم و فرزندمون رو از لحاظ تربیتی غنی و بی نیاز کنیم نه از لحاظ مالی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه تا دارم خیلی سختهههه... ولی خب چون دوتا دختر داشتم و دوست داشتم یه پسرم داشته باشم سومی رو اوردم... وگرنه شمایی که هر دو جنسو دارین به نظرم سومی رو نیار چون خیییییلی سخته

من سه تا دارم خیلی سختهههه... ولی خب چون دوتا دختر داشتم و دوست داشتم یه پسرم داشته باشم سومی رو اور ...

چند سال فاصلشونه؟

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن