داشتم ازخیابون رد میشدم بازن و بچش سوارماشین بودن یهو اومدم ردشم ازجلوماشینش چش توچش شدیم قشنگ دهنش باز مونده بود. نمیدونم خانوادشو کجاپیاده کرد وکی افتاد دنبال من توی یه کوچه منتظرمن وایساده بود تارسیدم دادزد توکجایی لامصب اخه بیا بالا منم وانمود کردم نشینیدم و رد شدم کل خیابونو کوچه ب کوچه دنبالم اومد ولی من نگاشم نکردم و پیچوندمش
به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱 من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚 وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :) "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛 مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜 جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏 پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦♀️😂
یکم در مورد خودم توضیح بدم
«به نام خدا هستم،
از بچگی بزرگ شدم،
تو بیمارستان به دنیا اومدم،
صادره از شهرمون،
همونجا بزرگ شدم،
چند سال سن دارم،
بابام مَرد بود،
تو دوران کودکیم بچه بودم،
با رفیقام دوست شده بودم،
به دوست داشتن علاقه دارم،
قصد ازدواج نه دارم،
بعضی شبها که می خوابم
خواب می بینم،
تو خونمون زندگی می کنیم،
تا حالا نمردم و...»
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.