2777
2789
عنوان

همدانی ها بیاید

659 بازدید | 7 پست

خانومای خوشگل و با درایت همدانی .

به کمکتون احتیاج دارم .

دکتر تکرار می  کنم  دکتر طب سنتی  تو همدان کی سراغ داره؟

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی

اگه خودتون حضوری رفتید و راضی بودید معرفی کنید.

من یسری موارد دارم که باید اصلاح سبک زندکی بشم میخوام برای شناسایی مزاج و برم.

مادرمم میخواد برای رماتیسم بره پیشش..دکتری که طب سنتی خونده سراغ دارید ‌

کارش خوب باشه 

با آدرس و اینکه چطوری میشه ازش نوبت گرفت.

ممنون میشم اگه بیاید تایپیکم .

بخدا دیشب کلی فکر و خیال کردم خیلی برای بدنم نگرانم استرس دارم .

زود عصبانی میشم ..

تو پاییز زمستون تنبل میشم.

کلا همه چی و ول کردم .

حس می کنم  افسردگی فصلی گرفتم .

زود به همه چی آزارم میده آستانه ی تحملم پایین اومده کوچک ترین کارها من رو اذیت میکنه .

خود من نیاز به کمک دارم‌.کسی میشناسه معرفی کنه.

روانپزشک و ...نمی خوام .

دکتر طب سنتی میخوام 

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر مصطفیان بلوار مدنی دکتر خوبیه

اسم کوچیکش چیه گلم 

اگه خودتون حضوری رفتید و راضی بودید معرفی کنید.من یسری موارد دارم که باید اصلاح سبک زندکی بشم میخوام ...

من خودم برای کبد چرب وکیسه صفرا رفتم پیش دکتر مصطفیان کبد چربم با پرهیز غذایی خوب شد ولی این حال و احوالی که شما دارید منم داشتم رفتم پیش آقای پاشایی پل پهلوانها عطاری پاشایی واقعا حالم خوب شد حتما بهتون پیشنهاد میکنم یه سر برید پیشش

من خودم برای کبد چرب وکیسه صفرا رفتم پیش دکتر مصطفیان کبد چربم با پرهیز غذایی خوب شد ولی این حال و ا ...

ممنون عزیزم .

حمید مصطفیان که گفتید توواینترنت جست و جو کردم شماره تلفنش اشتباهه .

چطوری نوبت بگیرم .

حضوری یا اینترنتی؟