2777
2789

سلام ما یه بار رفته بودیم دریا برای ناهار یه عروس و داماد جنوبی داشتند میرفتن مشهد برای ناهار کنار ما نشستند 

ما کباب داشتیم منقل و زغال بهشون دادیم ماهی کباب کردن و اونا به ما خرما دادن 

ولی خرما خیلی خوب بود یه حالت شیره داشت و خیلی نرم بود تو دهن آب میشد زرد بود خلاصه خیلی خوب بود 

کسی میدونه چه نوع خرمایی بود؟میخوام آنلاین بخرم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا خاصویی بودهاگه زرد بوده رطب خاصویی بوده

خیلی عالی بود مزه اش پر از شیره بود 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

@تیبره  

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

نه رطب نرمه از خرما خیلی نرم تر

من برعکس فکر میکردم😅

رطب خرمای تازست خرما کلا خشک نیست فقط یه نمونش میذارن خشک بشه بهش میگن (ریزه)

چه جالب 

همسرم برام یه جور خرما گرفته بود خشک بود کم شیرینی 

آخه دیابت دارم

عکسش نمیزاری ؟ 

احتملا طب بوده که اب دار و  شیرینه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

عکسش نمیزاری ؟ احتملا طب بوده که اب دار و شیرینه

عکس ندارم 

یه مقدار بود همونجا خوردیم 

برای الان نیست