2789
عنوان

خانمای محترم

84 بازدید | 11 پست

من با همسایمون ارتباطی ندارم البته قبلا سلام علیک داشتم ولی به خاطر یه بحثی ارتباطمون قطع شد سلام دادم نگرفت 

حالا شنیدم  یکی از اعضای خانوادش فوت شده وایشون رفته شهرستان به نظرتون دیدم بهش تسلیت بگم 

گفتم قبلا دوبار بهش سلام داده بودم نگرفت  و۱۵ سالی ازم بزرگتره

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد

ن🤕

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حتما عزیزم حالا درسته ایشون بی احترامی کرده ولی شما با این کارت شعور و شخصیت خودت رو نشون میدید

می ترسم جواب نده دوباره ،وگرنه  هیچ علاقه ای به ارتباط دوباره ندارم مخصوصا که مشکلات روحی هم داره 

می ترسم جواب نده دوباره ،وگرنه هیچ علاقه ای به ارتباط دوباره ندارم مخصوصا که مشکلات روحی هم داره

میگم ک اگ تو خیابون دیدید شما حرفتونو بزنید و رد شید یا راه پله اگ تو یه ساختمونید رد شید فقط اگ جواب نداد ک شمام دیگه کاری نکنین اگ تشکر کرد شمام یع جوابی بدید و سریع محل استرس رو ترک نمایید 😁🤍

میگم ک اگ تو خیابون دیدید شما حرفتونو بزنید و رد شید یا راه پله اگ تو یه ساختمونید رد شید فقط اگ جوا ...

🌹😊