2777
2789

بچها ۱۹ سالمه تحربیم امروز یه اتفاقی افتادم برام ک خیلی پشیمونی توش بود  از خودم خجالت کشیدم بخاطر بابای زحمت کشم تاپیک قبلی زدم ک الکی گفتم قبول شدم 

ولی خوشحالی ک داشتن رو نمیتونم دیگه نبینم وای خدایااااا باید تلاش کنم باید ب فکر خودم باشم باید خانوادم رو توشحال کنم باید یه حرکتی کنممم چن وقته همینطوری منگم ب فکر خاستگار ها و شوهرم الان فهمیدم همش کشکه همششش قسمت باشه ب موقع اش میاد فرد خوب باید آلان تمرکز کنم رو هدفم بچها برام دعا کنید موفق بشم دعا کنید سر نماز هاتون تو دل هاتون مطمعنم دعا های شما میگیره تاثیر داره 🥺🥺❤️💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شد فهمیدی همش کشکه

نشستم یه گوشه زانو عم بعل گرفتم و عمرم داره ب فنا نیره وقتی داره میره باید یه حرکتی کنم سن پدر مادرم داره بالا میره و من هیچ کار نکردم برای اونا برای خودم خیلی حسرت انگیزه  کشکم نیتست شوهر کردن ولی همه چیزم نیست تو موفق بشو آدم درستو حسابیشم پیدا میشه بوی گل بدی پروانه میاد سمتت ب حرف تو ازدواج خیلی اعتقاد. دارم

بهترین شوهر هم بکنی پشیمون میشی دیدم ک میگم باید تمام خوشی های مجردی رو بکنی و بعد شوهر کنی

تو تو مجردی خوشبخت بشی بعد متاهلی هم خوشبختی باید رو خودمون کار کنیم خودمونو رشد بدیم چه روحی یه مالی بعدش یکی ک شبیه هخودنونه سد راهمون میشه پس اول باید خودت خودتو خوشبخت کنی