2777
2789
نه درست نمیشه تا دو ساله دیگه آپشن پریود شدم و حاملگی هم بهشون اضافه میشه باید گوش به فرمان باشیم بب ...

الان خو اگه شنیده باشی میگن مثلا فلان روز از ماه مردا پریود میشن از لحاظ روحی چ میدونم والا اینا هم براشون در آوردن راحت تر واسمون ناز ادا در بیارن

اره دقیقا مثلا من اگ قهر کنم نمیاد نازم بکشه اینقد بچه ننه اس بخدا هنوز پول جیبش باباش میده نمیدونم ...

منم دلم پیش یه پرنسسعلی گیر کرده 

خاک تو سرم واقعا 

هر شب از دلتنگیش پاره میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم پیش یه پرنسسعلی گیر کرده خاک تو سرم واقعا هر شب از دلتنگیش پاره میشم

من الان باهاش تو رابطه ام حقیقتا عذابه 

ازش فاصله بگیدم قهر کنیم باز یه دردیه اینجورم یه درد دیگ

الان خو اگه شنیده باشی میگن مثلا فلان روز از ماه مردا پریود میشن از لحاظ روحی چ میدونم والا اینا هم ...

آره خلاصه 

خودتو آماده کن تا چند وقت دیگه میگه پریودم اومدی دنبالم اگه داخل داشبورد ماشینت آلوچه و پاستیل  نباشه قهر میکنم 

میدونم چی میگی من سریع از فاصله گرفتم ولی از دوریش دارم میسوزم

بنظرم کار درست عاقلانه ای کردی 

یه مدت ناراحتی بعدش عادی میشه 

منم شاید ازش فاصله بگیرم چون واقعا خسته شدم از پسری گ بی عرضه باشه در کنارش هم ای اخلاق های چرت هم داشته باشه واقعا خودم حیف میشم

چرا مگه چی کار میکنه

با ۲۲ سال سن هنوز از باباش پول میگیره‌

بهش میگم خب برو سرکار میگه نه نمیتونم

یا مدام سر چیزای الکی قهر میکنه بعد میزنه بلاک میکنه

دوباره خودش برمیگرده اصن تکلیفش مشخص نیس

از طرفی هم انتظار داره من مدام برای هرچیزی التماسش کنم