2777
2789
عنوان

هم اتاقیم روانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلنشگاهت لرستانه؟

دین خدا آسومه،سختی هاش هم لذت بخش و چیزی که لذت بخش باشه باز طی کردنش آسون میشه...پس اگه یه ذره فقط یه ذره دین اسلام رو سخت ببینین، مطمئن باشین فریب هوای نفس و یا شیطان رو خوردین..پس به خدا پناه ببرین و برا هدایت خودتون دعا کنین و از خدا بخواین اهدنا الصراط المستقیم......برا ظهور مهدی فاطمه(عج) که سرور همه مون هست و با اومدنش، علت خلقت خودمونو میفهمیم دعا کنیم...دیگه سرگرم و سردرگم تو دنیا نیستیم اونموقع، ان شاءالله خدایا خاضعانه و با ناله و گریه، ازت ظهور آقامونو میخوام....یا امام حسین واسطه شو......برا دوستی دعا کنین که قلبا ازم درخواست دعا کرده بود و خواسته و دعاشو هم گفته بود. من دیگه اون دوست رو تو دنیا شاید روزی نخواهم دید، اما مرتب در ذهنم هست و دعاش میکنم، اگه دعام هم مستجاب شده، نمیدونم و نمی فهمم...فقط میخوام شمام هم دعا کنین خدا خواسته دلشو بده... دنیا چقدر تنگه

نه

اونموقع اتاق های خوابگاه ما هم ۸ نفره و دو نفره و سه نفره بود

بهمین خاطر فکر کردم تو دانشگاه ما هستی

دین خدا آسومه،سختی هاش هم لذت بخش و چیزی که لذت بخش باشه باز طی کردنش آسون میشه...پس اگه یه ذره فقط یه ذره دین اسلام رو سخت ببینین، مطمئن باشین فریب هوای نفس و یا شیطان رو خوردین..پس به خدا پناه ببرین و برا هدایت خودتون دعا کنین و از خدا بخواین اهدنا الصراط المستقیم......برا ظهور مهدی فاطمه(عج) که سرور همه مون هست و با اومدنش، علت خلقت خودمونو میفهمیم دعا کنیم...دیگه سرگرم و سردرگم تو دنیا نیستیم اونموقع، ان شاءالله خدایا خاضعانه و با ناله و گریه، ازت ظهور آقامونو میخوام....یا امام حسین واسطه شو......برا دوستی دعا کنین که قلبا ازم درخواست دعا کرده بود و خواسته و دعاشو هم گفته بود. من دیگه اون دوست رو تو دنیا شاید روزی نخواهم دید، اما مرتب در ذهنم هست و دعاش میکنم، اگه دعام هم مستجاب شده، نمیدونم و نمی فهمم...فقط میخوام شمام هم دعا کنین خدا خواسته دلشو بده... دنیا چقدر تنگه

اینو نمیدونم،ما یه هم اتاقی داشتیم الکی میکرد،تا شروع میکرد میرفتیم بیدارش میکردیم،فایده نداشت اخر گفتیم میریم به مسئول خابگاه میگیم حداقل همه بدونن دیوونه ای،ترسید دیگه ادامه نداد،

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

اونموقع اتاق های خوابگاه ما هم ۸ نفره و دو نفره و سه نفره بودبهمین خاطر فکر کردم تو دانشگاه ما هستی

نه ولی اکثر خوابگاه ها اتاقا ۸ نفرس چون اتاق کم دارن نامزدمم که تهرانه اتاقشون ۸ نفره اس

اینو نمیدونم،ما یه هم اتاقی داشتیم الکی میکرد،تا شروع میکرد میرفتیم بیدارش میکردیم،فایده نداشت اخر گ ...

به مسئول خوابگاه بگم بنظرت؟

برامون بد نمیشه؟

آخه دختره هم دست خودش نیست البته بره دکتر خوب میشه ولی نمیره که

به مسئول خوابگاه بگم بنظرت؟برامون بد نمیشه؟آخه دختره هم دست خودش نیست البته بره دکتر خوب میشه ولی نم ...

از کجا میدونی دست خودش نیست،اول با خودش صحبت کن بگو واقعا اذیتم ببین یه جا هایی باید رودروایسی و بذاری کنار رک بگو اذیتی و باید یه فکری بکنه اگه فایده نداشت بگو اتاقشو عوض کنن،اگه دیدی بازم فایده نداشت بگو باید به مسئولای بالاتر بگم که امنیت جانی ندارم،رو نگیر ،ترم اولی؟

از کجا میدونی دست خودش نیست،اول با خودش صحبت کن بگو واقعا اذیتم ببین یه جا هایی باید رودروایسی و بذا ...

نه ترم سومم

میدونم دست خودش نیست مرض نداره که دختر آرومیه اصلا روزا تو اتاق نیست همش میره کتابخونه درس میخونه شبا موقع خواب اینجوری میشه خودشم گف دست خودم نیست

حالا با این شرایط بنظرتون به مسئول خوابگاه بگم؟

نه ترم سومممیدونم دست خودش نیست مرض نداره که دختر آرومیه اصلا روزا تو اتاق نیست همش میره کتابخونه در ...

ببین اول جدی به خودش بگو که باید درمان بشه بگو با راه حلی خودشو درست کنه،اگه دیدی ادامه داره اره بگو اتاقش عوض کنن واسه همین گمونم فرستادنش جای دیگه جون واقعا بقیه اذیت هستن