2777
2789
عنوان

هم اتاقیم روانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 78 پست
چ فایده ای داره آخهکاش میرفت تو این اتاق دو نفره ها میموند

لابد نشد که بره. این چه طرز صحبت کردنه دختره روانی و...😑

یه موقع پشت سرش حرف در نیاری. 

با خودش صحبت کن

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

منم امشب به زور خوابم برد یهو بابام تو خواب با صدای بلند گفت خربززززززززه دیگه بیدار شدم

اگه اومدی تو تاپیکم جون خودت واسه خلاص شدنم از بلاتکلیفی تو زندگی و عاقبت به خیر شدنم ی صلوات بفرس خدا ازت راضی باشه دوست عزیز🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رکب خوردم😂😂😂😂😂😂😂الان دیدم فیککککککککککک چ حوصله ای داره

مگه هرکی تازه عضو شده فیکه😕

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

ببین گوش گیر بخر بزار توگوشت بخواب خیلی خوبه کامل صدا رو میگیره

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
من و ۵ نفر دیگه از دوستام با همیم این و دوستش اومدن تو اتاق ما کجا برم تنها میشم کلا😭

پس بهش خیلی محترمانه بگو که از اتاق بره 

بگو من شبا از دستت خواب ندارم

خجالت نکش و راحت باش 

قراره چندماه تو همین اتاق زندگی کنی و حق طبیعی توعه که شبها با ارامش بخوابی

منم امشب به زور خوابم برد یهو بابام تو خواب با صدای بلند گفت خربززززززززه دیگه بیدار شدم

من خونه ی بابامم از صدای خروپفشون نمیتونم بخوابم

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

اگر بهت بگم ما 112 نوع اختلال روان داریم و شاید هم بیشتر 

دهنت باز می مونه 

این تعداد یعنی بعيد نیست هر کدوم از من و شما و دیگران مبتلا به هر اختلالی باشیم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈