2777
2789
عنوان

دلم میخواد خودم و بکشم 🥺😔😔😔

270 بازدید | 33 پست

خیلی دلم گرفته 

بخاطر اطرافیانم دلم نمیاد اینکارو کنم

کل زندگیم به فکر بقیه بودم انگار، ک ناراحت نشن

اذیت نشن

الانم علاوه بر مشکلات و شکست های خودم ،به فکر مشکلات خانوادمم هستم 

رفتم کلی پول دادم ی کاری و یاد گرفتم و نتونستم و شکست خوردم

درسم و خوندم و کار پبدا نکردم و شرایط کار تمام وقت رو ندارم 

احساس کم بودن میکنم

نمیدونم دیگ باید چیکار کنم فقط میدونم ک خیلی ناامیدم و دارم تموم میشم

روزی صدبار به خودکشی فک میکنم صدبار 

چیکار کنم من خدایا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امید داشته باش این چ حرفیه خودکشی طرف هزار بار شکست میخوره قوی تر بلند میشه قوی باش بلند شو تلاش کن ...

کاش انقد تحت فشار نبودم 

موندم بین زمین و هوا 

زن بودن چقد سخته 

خیلی ضعیفم خیلی

اشتباه میکنی

البته ضعیف نیستی همین که خیلی راحت میگی ضعف دارم و اینو پذیرفتی قدرت زیادی میخاد زندگیو برای خودت سخت نکن عزیزم همه ما یکبار متولد شدیم و بار اولمونه زندگی میکنیم طبیعتاً اشتباهاتی داریم و باید جبرانش کنیم 

نمیگم برو جبران کن و این حرفا مدتی به خودت زمان بده ذهنتو آزاد کن بعد دوباره شروع کن 

هزاران نفر اینجوری هستن حتی خود من سرکوفت شوهر هم خوردم بی خیال بابا مگه همه باید دانشمند و موفق باشن این جامعه بیکار و شکست خورده هم میخواد ک قسمت چار تا مث من و تو شده بلاخره ی جایی موفق میشم فقط امید داشته باش

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU