2777
2789
عنوان

کسانی ک مجبوری زندگی میکنند بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 87 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم زیاد گیر میدیاگر پدرشوهرم فوت شده خب این داداش داره لطف میکنه قطعا هم داره ک کمک می‌کنه

نداره عزیزم از دهن من میزنع میده از سهم من از حق من از اشک های من هر چی نرسید برای من کمتر میشه ولی اونا باید همه چیشون سر جایش باشه من فوقش دست دوم می‌زارم یا در و درست نمیکنم یا سرامیک نمی‌زنم خونه رو ک می‌خوام برم توش از من زده میشه 

نداره عزیزم از دهن من میزنع میده از سهم من از حق من از اشک های من هر چی نرسید برای من کمتر میشه ولی ...

هنوز شما باهاش تو یه سقف نرفتی بم داری زحمت میکشی 

جوری ک معلومه شوهرت داره ک سیسمونی کمک می‌کنه

نمیتونی منعش کنی 

اما خرج خودت بگیر لباس خودت بخر

سیسمونی اگر بقیه داداشم میتونن کمک کنن

در هرصورت میدونستی ی سری مسائل مالی به دوشش 

اینقدر زندگی تلخ نکن با بی سیاستی

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
ما مگه اختیار حریم شخصی داریم ؟ چرا بین ۵ تا پسر غول تشن افتاده گردن این

😂👌🏻

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

نداره عزیزم از دهن من میزنع میده از سهم من از حق من از اشک های من هر چی نرسید برای من کمتر میشه ولی ...

هنوز شما باهاش تو یه سقف نرفتی بم داری زحمت میکشی 

جوری ک معلومه شوهرت داره ک سیسمونی کمک می‌کنه

نمیتونی منعش کنی 

اما خرج خودت بگیر لباس خودت بخر

سیسمونی اگر بقیه داداشم میتونن کمک کنن

در هرصورت میدونستی ی سری مسائل مالی به دوشش 

اینقدر زندگی تلخ نکن با بی سیاستی

به خانواده گفتی اصا؟

مامانم می‌دونه سپردش به خدا .چون ازش قول خوشبختی گرفت .یادش رفت با چرب زبانی گفت چشم مامان رو چشم خوشبختش میکنم یادش رفت بهم گفت سمت ما کرم هستن اذبتت کردن میبرم جایی ک دست کسی نرسه . ابنا رو مردونه گفت ولی الان جای دیگه قولاش و عملی میکنع و مردونگی برای بقیع براش مفهوم داره چون دیگه خرش از پل گذشت دارایی من و برد 

مامانم می‌دونه سپردش به خدا .چون ازش قول خوشبختی گرفت .یادش رفت با چرب زبانی گفت چشم مامان رو چشم خو ...

الان چ اذیتی تو رو کرده برام سواله 

غیر مالی ک حالا دوس داره کمک کنه چ کرده

شما نشستی 20سال زندگی جمع کنی اون بده جای دیگ

تازه عقدی

مامانم می‌دونه سپردش به خدا .چون ازش قول خوشبختی گرفت .یادش رفت با چرب زبانی گفت چشم مامان رو چشم خو ...

با خودش حرف بزن و بهش بگو وقت میخوام برا فکر... ببین عکس العمل چیه یکم امتحانش کن ببین اصا اون تورو میخواد یا ن