2777
2789
عنوان

جوش صورت

309 بازدید | 31 پست

سلام توروخدایه راه حلی بهم بدین ازشرجوشام خلاص شم خسته شدم نزدیک سی سالمه اما هنوز  همه جای صورتم بخصوص روی گونه هام جوشای بزرگ و قرمزمیزنم بعضی هاشون سرسفیدمیشن چرکشونودرمیارم زودخوب میشن امابعضیاشون نه هیچ چیزشیرین یاادویه وچیزای گرمم نمیخورم امابازم جوش میزنم فکرمیکنم مال اعصابمه واقعانمیدونم چیکارکنم😭😭😭😭

توی اینستایکی پک ده کاره ی نوتریکارو معرفی کردکسی اسمشوشنیده یااستفاده کرده ازش؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرسکبدچربمشکل هورمونیاگه این مشکلات نداریچربی پوستت بالاست

فقط استرس دارم و زودم جوش میارم و حرص میخورم پوستمم چربه امایمدت لیموی تازه میزنم به جوشام پوستم خشک شده دور دهنم پوسته پوسته میشه صورتم میخاره جوشامم زودخشک میشن امافرداش دوباره جوش میزنم 😭😭😭کاش بمیرم ازدس جوش راحت شم قیافه رو داغون میکنه😌😌

احتمال زیاد کبدت چرب هستآب جوشیده ولرم ناشتا بخور تا ۴۰‌روز آب بجوشونی بعد یکم ولرم شد بخوری وقتی نا ...

نه کبدم چرب نیس علائمشوندارم اصلا که شک کنم کبدم چرب باشه

کبدت چرب نیست ؟ مشکل هورمونی نداری ؟ اگه مشکل داخلی نداري و همه راهی رو رفتی و جواب نداده راکوتان را ...

نه کبدم چرب نیس امامشکل هورمونیو نمیدونم چون بعضیامیگن جوشای هورمونی روی چونه س امامن جوشام روی گونه خیییلیههه😭😭😭

برو دکتر منم ۲۵ سالمه از ۱۸ سالگی همش جوش میزنم و تازه فهمیدم از یبوسته

وای منممم ازسن بلوغ به اینور همش جوش میزنم  منم دقیقا۲۵سالمه😭اخه یبوست چه ربطی داره؟؟؟ مامانمم تا۳۰ سال جوش میزد همه راهیم رفته بود واسه همین بهش میگم بریم دکترمخالفه میگه جوشات خودشون میرن😔😔😔 شمادیگه جوش نمیزنی؟

فقط استرس دارم و زودم جوش میارم و حرص میخورم پوستمم چربه امایمدت لیموی تازه میزنم به جوشام پوستم خشک ...

لیمو اسید داره 

نزن پوستت داغون میشه

تاپیکمو ببین

عکس قبل و بعد استفاده از ژل ضد جوش گذاشتم

نه کبدم چرب نیس علائمشوندارم اصلا که شک کنم کبدم چرب باشه

همین جوش صورت یکی از علائم هست جوش روی صورت بازو ها کمر البته میتونه فقط تو صورت هم‌باشه

از ویتامین ای و امگا ۳ قرص هاشون استفاده کن هفته ای یکی خوبه مثلا یا دوتا  از زینک میتونی استفاده کنی

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

لیمو اسید داره نزن پوستت داغون میشهتاپیکمو ببینعکس قبل و بعد استفاده از ژل ضد جوش گذاشتم

مثلاچه جوری میشه پوستم😱😱😱خیلیاگفتن لیموی تازه خوبه منم هرروزصبح چن هفته س میزنم