2777
2789
عنوان

خواب نوزادتون چند ماهگی درست شد

70 بازدید | 8 پست

به چه روشی نی نی رو میخوابونید 😥

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم شش سالگی😂پیرم کرد. پسرم بدخوابی نذاش کلا همسایم میگف انگار ن انگار تو این خونه بچس گریه نکیکنه . 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

2سال 4ماهشه .

دهن منو سرویس کرده .الان یک ساعته رو پامه هنوز خابش نبرده .

فقط رو پا عادتش نده .

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

اوایل ک پسرم کوچولو بود خیلی خوب میخوابید اماخب چندبار واسه شیربیدارمیشد ک طبیعیه منم شبا یاشیرخشک بهش میدادم یاشیرخودمو باشیشه بهش میدادم اینجوری بهترسیرمیشد کمتر بیدارمیشد الانم خوب میخوابه یکسالشه سعی کن روش خاصی عادتش ندی کنارش بخواب آروم بزن کمرش تا بخوابه