2821
2789
عنوان

جاریم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 22 پست
اتفاقا شوهرم عصری خریدمن حرفم اینه چرا باید ی ادم ایقد بیشعورباشع

ببین واقعا ما نمیتونیم اینجور ادم ها عوض کنیم 

من زنداداشم میومد خونمون شیر پاکتی کوچیک ها بچش با پا میرفت میپاچید رو فرش 

اونم هیچی نمیگفت انگار یک کار عادیه 

ما هم حرص 

اخرشم کات شد رابطمون 

نمیتونی ادمارو عوض کنی همون راهکار پیدا کنی بهتره اومد بردار پوشکش کن حرص نخوری تمام

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین واقعا ما نمیتونیم اینجور ادم ها عوض کنیم من زنداداشم میومد خونمون شیر پاکتی کوچیک ها بچش با پا ...

اره منم دقیقا راه حلم همینه اون چون خودش بچش کل دنیاشو کثیف کرده براش عادیه و شعور اینم نداره بگه مثلا جهیزیش براش عزیزه تازه عروسه یجورایی

دیگ بقول شوهرم ک حرف شمارو میزنه میگ تونمیتونی اونو واداررکنی بفهمه ولی خودت راه حلتو اجراکن تمام

واییییییی😬😬😬😬😬 حتما شوهرشم مظلومه و ازش میترسه🤨

دقیقا🙂🙂🙂🙂🙂اونوق شوهرمن

من خودم عجولمممم بم زنگ بزنه بگه اماده شو هنو تو مسیره من کیف ب دس امادم😂😂😂

یذره اگ مثلا در قفل کردنم تموم شه میگ داری عین جاریت میشیا😂😐همیشه میگ اگ زن من بود کشتت بودمش😂

بابا دلم میسوزهشوهرم خیلی دوس داره بچه روچون خودم در خونه عموم همیشه بروم بازبود و کلا اونجا بزرگ شد ...

ولی جاری برا ادم مادر نمیشه اونم تو این دوره زمونه هرچی خوبی کنی این مدلی جواب میده .ایشون ذات خودشو رو میکنه از خوبیهاتون داره سواستفاده میکنه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚