2777
2789

با احترام به تمام سلیقه ها 🙏🏻 من آشپزخونه ای که با هال یکی و باز باشه رو دوست ندارم و الان نقشه ای که میخوایم برا خونه اجرا کنیم اینجوریه که : 👇🏻

اول وارد لابی ورودی میشیم بعد اون میشه گفت یه فضای باز یا تقسیمه که سمت راستش پذیراییه سمت چپ میره به اتاق خوابها و حمام سرویس ، روبرو هم نشیمن که وقتی واردش میشی کنارش آشپزخونس پشت آشپزخونه هم یه مطبخ کوچولو 

از نشیمن یه پنجره ی بزرگ میخوره که به حیاط خلوت راه داره

ولی بقیه میگن نه نقشه قدیمیه آشپزخونه باید تو دید باشه یعنی جزوی از پذیرایی🥴 من از تصمیمم مطمئنم ولی خواستم بدونم واقعا از نظر همه اینجوری قدیمیه و قشنگ نیست فقط منم که عاشق پذیرایی و نشیمن جدام؟🤌🏻🫠😍

گرچه در چشم خلایق خسته و کم طاقتیم…                            خلوتی داریم و حال خوش                                                    که با آن راحتیم ..🫧🤌🏻
هرجور خودت دوست دادی اما جوری باشه بعدها پشیمون نشی

نقشه رو بزارم نظر بدین؟

گرچه در چشم خلایق خسته و کم طاقتیم…                            خلوتی داریم و حال خوش                                                    که با آن راحتیم ..🫧🤌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اول ازدواجم تو یه خونه ای زندگی میکردم که آشپزخونه ش جدا بود و مثل یه اتاق بود... موقع مهمونی خیلی راحت بودم واقعا.. کسی نمیدید دارم چکار میکنم.. حتی از نظر حجاب.. ولی بردن و آوردن وسایل تو پذیرایی واقعا مشکل بود.. حالا مهمونی که زیاد نیست و تموم میشه.. ولی برای خودم و شوهرم همه چی رو تو یه سینی میذاشتم و میاوردم. سفره نمینداختم.یه باره هم با همون سینی میبردم.البته شوهرم میبرد😂. میز ناهار خوری نداشتم

منم دوس ندارم آشپزخونه و هال یکی باشن یه عکس از خونه ی مشابه نقشه ایکهمیگی بزار تا بهتر متوجه شیم

نقشه رو گذاشتم

[QUOTE=356901990]همینجوری خوبه آشپزخونه تودیدو دستشویی وسط حال که امروزیه اصن خوب نیست [/QUOTEدقیقا

اخه وقتی مهمون میاد ادم نصف تایم تو اشپزخونس و از اونجا معاشرت می‌کنه اگر دور باشه بنظرم موقع مهمونی سخته و نصف مهمونیو از دست میدی یا وسط صحبت باید پاشی بری

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
اره بزار اونجا قلمرو تو هست و تو ملکه اون خونه ای،،،،هر جور خودت دوست داری بسازش

همه سعی دارن منصرفم کنن

منم اول ازدواجم تو یه خونه ای زندگی میکردم که آشپزخونه ش جدا بود و مثل یه اتاق بود... موقع مهمونی خی ...

اینجوری خیلی آرامش داره مخصوصا من‌که همه کارامو دوست دارم تو سکوت انجام بدم البته آشپزخونه ی ما در نداره ولی کاملا جداس و فقط به نشیمن خصوصی دید داره