2777
2789

من پنج سالی میشه این بیماری رو دارم.خاموش میشه دوباره عود میکنه.قصد بارداری دارم.اولین اقدامم رو انجام دادم.نمیدونم باردارم یانه.چهارروزمونده تا موعدم.دوروزه دوباره خونریزی گرفتم مجبورم دارو مصرف کنم.مزالازین ۵۰۰و شیاف آساکول اکثرا استفاده میکنم و بعضی مواقع انماآساکول.به نظرتون شیاف و مزالازین ضرر داره واسه جنین.خیلی نگرانم.دیشب مجبور شدم و یه شیاف استفاده کردم.لطفا راهنماییم کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.عزیزم .اصلا نگران نباش .منم مشکل تو رو دارم و شیافو قرص استفاده میکنم.دو ماه زایمان کردم و دختر ...

دوست عزیزم.شما موقع بارداریتون خونریزی داشتین.چقد دارو استفاده میکردین.همیشه استفاده میکردین یا وقتی نیاز بود.چون تو اینترنت سرچ کردم نوشتن از جفت رد میشه وارد بدن جنین هم میشه.خدادخترتونو واستون حفظ کنه.بسلامتی ان شاءلله

بله.توی ماه سومو چهارم بارداری دو سه بار خونریزی داشتم.من روزی شیش تا قرص سولفاسالازین استفاده میکردم چون مزالازین روی من جواب نمیداد و قرص کامل دفع میشد.شیاف هم شبی یکی استفاده میکردم.بله از جفت رد میشن ولی جز گروه b هستن.خیالت راحت باشه.منم تا اخر بارداری استرس داشتم.ولی خدارو شکرمشکلی نبود.زیاد به اطلاعات اینترنت اهمیت ندا.

بله.توی ماه سومو چهارم بارداری دو سه بار خونریزی داشتم.من روزی شیش تا قرص سولفاسالازین استفاده میکرد ...

خداروشکر که هردوتون سلامتین.ممنونم بابت راهنماییاتون.واستون درخواست دوستی فرستادم.میخوام باهاتون درارتباط باشم بخاطر بیماریم.ممنون میشم قبول کنید