2777
2789

قسمتون میدم بخدا بخونید تا آخر

خیلی داغونم خاهرا قلبم متلاشیه رازیم عزیزام میمیرد اینجور اتفاقی تو زندگیم نمی افتاد

بدبختی من برای یک ساله پیشه دقیقا یک ساله پیش

من خواب بودم شوهرم رفته بود سراغ گوشیم

توی فایل های شخصی توی پوشه تلگرام بالای ۱۰هزارتا شاید عکس بالا آورده بود

نمیدونم چجور خودش خودکار ذخیره کرده بود

بعد توی اون عکسا بالای صدتا اسکرین شات بود

شوهرم دیگه گوش ب قسمو قران من نکرد گفت این اسگرین شاتا ماله تو بردم دادگاه طلاقم بده هزاران بدبختی آورد ب سره من خودشم ی آدم خیانت دیده فرض میکردو گریه میکردو و...

من دیگه کاملا نسبت بخدا بی دین شدم خدایی وجود نداره ک عدالت داشته باشه

اینجا ی سایته کسی هم منو نمیشناسه هرچی میگم عین حقیقته

من ی خطا کردم وقتی همسرم سرکار بود ک ب شدت بد دله رفتم خونه ای یکی از دوستام

از خودشو دوستم یه فیلم گرفتم مسخره بازی دراوردیم تو فیلم دوتایی بعد با برنانه شیرت دوتا ازعکسای خودمو با اون فیلم رو برای دوستم فرستادم

اون دوسته خرابو هرزه من چشمش دنباله دوسته دوست پسرش بوده

چون دوسته دوست پسرش میشناسدش میگیره عکسای منو میفرسته میگه با اسم من با این پسر چت میکنه به مرتضی علی عین حقیقت رو میگم

بعد توی گروه اسکرین شات چتاشون رو برای هم میفرستن خودکار تو گوشی منم ذخیره شده بود

ب خاک کربلا من روحمم خبر نداشت که ذخیره شده

الان باردارم یک ساله زندگیم خونه

ب هر دری زدم شوهرم باور کنه باور نکرد گفت تو چتا عکس تو هست اسم تو هست تو رفتی خوته دوستت و....

آخ از دل بیکسم

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

اینم بگم شوهرم تقریبا عین خیالش نیست من هی خودخوری میکنم هی خودمو عذاب میدم میگم باور نکرده چکار کنم باور کنه

همش ازش میپرسم باور کردی یا نه

دلم برای خودم میسوزه

خاهرم ک شوهرش وکیلن شاکی شدم از اون دختر رفتم در خونشون ولی فراریه بخاطر چک برگشتی ک شوهر اولش ازش داشت

یکی میگه تهرانه یکی میگه شوهر کرده سلیمانیه

مادرش میگه ما از اون خرابکار خبر نداریم و....

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

اون همه باهات همدردی کردن توی اون تاپیک و میگفتی کاری ازم ساخته نیست 

دیگ چی بگیم 

ی مدت بهش فکر نکن خودت مته ب خشخاش می‌ذاری همسرتم فراموش نمیکنه دیگ 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون همه باهات همدردی کردن توی اون تاپیک و میگفتی کاری ازم ساخته نیست دیگ چی بگیم ی مدت بهش فکر نکن خ ...

بخدا آبجی خیلی حالم بده زور بهم داره ب ناحق این بلا امد سرم

آخه شوهرم ۷سال کارگر بود وقتی دقیقا ا ن روز رقت سرکآر ا ج شادیمون این اتفاق افتاد انگار خدا میخاد اذیتم کنه

چرا با همچین دختری دوستی کردی 😐بزرگترین اشتباهت همین بوده اگه از خودشو دوس پسرش فیلم‌گرفتی و مسخره بازی کردین دومین اشتباهه

همین حرفازو به همسرت بگو باور میکنه

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️ ️ 🦭🌻❤️‍🩹💌
اگر همه تلاشتو برای بی‌گناهی کردی بزار تو فکر اشتباهش بمونه کاریش نمیشه کرد

زندگیم مثل قبل نیست

تمام تلاش ک چیبگم جلو چشمش چکارایی کردم ب درو دیوار میزدم ک باور کنه ولی نه باور نمیکنه

بخدا باردارم این حال روحیم تا ابد ک پابرجاس ک هیچ هیچوقت یادم‌نمیره ک از عزیز مردن هم بدتره حالم هر لحظه

مگه میشه با یه گوشی دیگه چت کنن بعد اسکرین شاتاش تو گوشی شما ذخیره بشه؟

نه با اکانت من وارد شده یود بعد من تلگرام نصب کردم هرچی تشو بوده و نبوده دخیره شده بود تو گوشیم

زندگیم مثل قبل نیستتمام تلاش ک چیبگم جلو چشمش چکارایی کردم ب درو دیوار میزدم ک باور کنه ولی نه باور ...

بزار تو اشتباهش بمونه بعضی وقتا دیگ باید ول کرد کسی که هرکاری میکنه نمی‌فهمه و نمیبینه 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی