2777
2789
عنوان

کمکم کنین دارم از نگرانی میمیرم😢

296 بازدید | 11 پست

من با روش ivf باردار شدم بعد از ۴ سال انتظار ۲ مهر انتقال دادن برام ۲۹ مهر سونو شدم از اولین روز آخرین پریودم حساب کردن گفتن ۵ هفته و1 روز  ولی فقط کیسه زرده ۱۱ mmدیده شد گفتن ۲ هفته دیگ تکرار کنم.دیروز صب به خونریزی افتادم حدود ۱ دیقه خون کاملا قرمز ، چون جمعه بود مجبور شدم برم بیمارستان اونجا سونو کردن گفتن ۶ هفته و ۴ روز هس بازم فقط کیسه زرده بدون جنین ۱۴ mm .. یعنی بارداری پوچ مال من یا امیدی هس؟ توروخدا کسایی که تجربشو دارین کمکم کنین خیلی نگرانم انگار تو فضام😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام الکی امیدوارت کنم . اما من شنیدم اگه کیسه زرده تشکیل شه حاملگی پوچ نمیشه . ایشالا ک واسه شما هم پوچ نیست

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..