لمبه مدیر استارتر عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 72 عنوان دانشجوی گیاه پزشکی لطفا بیاد 797 بازدید | 44 پست کسی اینجا دانشجوی گیاه پزشکی هست یا میشناسید؟!درساش چطورن، بعنوان دانشجو باید چطوری باشم که موفق بشم و معدل الف شم؟! 1403/07/23 | 22:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کوکوشنل عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 1993 اخی چه رشته لطیفی من گیاه پزشک بشم فقط میکارم حالا هر چی علل خصوص سبزی خوردن لایک نکن 🤨
pazzo عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 2593 منم اینو اوردم سراسر ی اردبیلمیگن بد درد نمیخوره میخام پشت بمونم ...
مارشمالولیمویی عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 4192 اخی چه رشته لطیفی من گیاه پزشک بشم فقط میکارم حالا هر چی علل خصوص سبزی خوردن سبزی حوردن؟مگه این رشته واسه کاشتن سبزیه؟😐
لمبه مدیر استارتر عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 72 منم اینو اوردم سراسر ی اردبیلمیگن بد درد نمیخوره میخام پشت بمونم من میمیرم براش فقط به عشق همین رشته انتخاب رشته کردم ، تا روز اعلام نتایج شب و روز نداشتم از استرسِ نیوردنش ، موقع اعلام نتایج هم از شدت ذوق به گریه افتادم بقیه ترسیدن که قبول نشده باشم🥺😆
مارشمالولیمویی عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 4192 منم اینو اوردم سراسر ی اردبیلمیگن بد درد نمیخوره میخام پشت بمونم از چه لحاظ به درد نمیخوره ؟
لمبه مدیر استارتر عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 72 منم اینو اوردم سراسر ی اردبیلمیگن بد درد نمیخوره میخام پشت بمونم باز بنظرم بعضی رشته ها مثل این رشته به خود شخص بستگی داره چون خیلی جای کار داره از گلخونه بگیر تاااا کلینیک و اینا
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25441 ای چه بامزس😂😍یکم از رشتت میگی اسی چه ناناسه😍🥺 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
لمبه مدیر استارتر عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 72 سبزی حوردن؟مگه این رشته واسه کاشتن سبزیه؟😐 آسیب شناسی گیاهیه ، چخبره که هر کی بگه گیاهی همه یاد سبزی میوفتن😐😂
لمبه مدیر استارتر عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 72 دختر خالم این رشته رومیخونن میشه ازش اطلاعات بگیری ، ممنون میشم🥺
مارشمالولیمویی عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 4192 میشه ازش اطلاعات بگیری ، ممنون میشم🥺 چشم عزیزم چی بپرسم ازش به طور دقیق بگین تا بپرسم
لمبه مدیر استارتر عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 72 ای چه بامزس😂😍یکم از رشتت میگی اسی چه ناناسه😍🥺 کارهای متنوعی بعد تحصیل داره ، از گلخونه زدن گرفته تاااا تولید کود شیمیایی و بذر و ایناحتی میگن مجوز میگیرن از جهاد کشاورزی و کلینیک میزنن و دقیقا مثل کسی که داروسازی خونده شبیه داروخونه برا گیاها میزنه
مارشمالولیمویی عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 4192 آسیب شناسی گیاهیه ، چخبره که هر کی بگه گیاهی همه یاد سبزی میوفتن😐😂 چی بگم والا 😅