2789
عنوان

راهنماییم کنید

128 بازدید | 2 پست

من پارکور کار میکنم و دو ماهه شروع کردم.داداش من از ۹۵ تا ۹۷ کار کرده.تو ۹۶ نفر اول کشوری شد.امسال که از استادم درباره مسابقات پرسیدم گفت که نظام ورزشی خراب شده و واسع همین مسابقات نمیریم.یه باشگاه دیگه هست که اونجا مسابقه میبره ولی آموزش باشگاهش خوب نی.ولی باشگاه ما بهترین آموزش استان رو داره. الان موندم تو همین باشگاه بمونم یا اینکه برم اون‌یکی باشگاه. ترو خدا کمکم کنید

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده_من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده 

همین باشگاه بمون

راستی از رشته ات راضی هستی؟ 

من مربیگری تکواندو دارم اما میخوام پارکور هم برم

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

آره خیلی خوبه.ولی از همه چی مهمتر مربیه. اگه مرلین اصولی آموزش بده خیلی بهتر یاد میگیری.بعضی کلاس ها اصلا مربی ندارن.فقط ارشد کلاس میاد میگه این حرکت رو تمرین کن‌ که اصولی نیست.از طرفی یه جا دیگه مربیش اصولی یاد نمی‌داد.تو پارکور اول باید حرکات پایه رو یاد بگیری بعد بری سراغ حرکات بالاتر.مثلا قبل اینکه پشتک یاد بگیری باید نیم پشتک بلد باشی.قبل نیم پشتک هم باید هد اسکلوپ بلد باشی.واسع خد اسکلوپ زدن هم باید کیپ آپ رو در حد متوسط یاد بگیری. اگه اینطور اصولی یاد بگیری خیلی بهتره تا اینکه مستقیم بری سمت حرکت اصلی.

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده_من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.