2777
2789

تقریبا دیگ داشت نزدیک یکسال میشد. یعنی هفت هشت ماه شاید 

سرکه زدیم 

پماد زدیم 

تا اینک بابام رف ی کرم دست ساز اورد.

همه چی رو شستیم روی ملافه. روی تشک. روبالشی هارو سه چهار روز یبار بشورین 

برین ی اسپری ضد حشره. ضد گال بیارین. پتو لحاف ک نمیخاین بشورین بریزین تو پلاستیک بزرگ بعد اون حشره کش رو چن پیس بزنید. درشو ببندید تا یک هفته 

واسه بدنم اون کرم دست ساز برین پیدا کنید بزنید همتون 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا دیگ داشت نزدیک یکسال میشد. یعنی هفت هشت ماه شاید سرکه زدیم پماد زدیم تا اینک بابام رف ی کرم د ...

دکتر بمن یه کرم دست ساز داده گفته بزن محل خارش فقط شبها. میزنم پرومترینم دو بار زدم همه چی هم با دمای ۶۰درجه میشورم ولی خوب نشدم😭😭

من میخواستم برم سفر همینجور داشتم سرچ میکردم تا به این بیماری برخوردم 

و روش های درمانشو که مطالعه میکردم 

اکثریت گفتن باید تو آب شور وایستی تا از بدنت خارج بشه 

مثل اب دریای خزر

و حتی هتل های پنج ستاره هم این بیماری داخلشون دیده شده

اما نگم از سفری که بعد از خوندن این پیاما رفتم

مدااام درحال تمیزکاری بودم 

مدام وایتسک و سیف و الکل استفاده میکردم وسواسی تر از کرونا شده بودم 

هیچی نفهمیدم از سفر چون گوشه مغزم این بیماری درگیر کرده بود

کاور روبالشتی و ملحفه برده بودم با دستکش کار میکردم دمپایی روفرش برده بودم میپوشیدم 

کل پتو ووسایل که جزیی برده بودم توکاور گذاشته بودم که هیچ کاوراروهم تو پلاستیک زباله پیچیده بودم که اگر باجایی برخورد داشت پلاستیکو جدا کنم یک پلاستیک دیگه بزارم 

امیدوارم درگیر این بیماری نشده باشی چون خلاص شدن از شرش باتوجه به مطالعه ایی که کردم کار خیلی سختی بود 

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐
دکتر بمن یه کرم دست ساز داده گفته بزن محل خارش فقط شبها. میزنم پرومترینم دو بار زدم همه چی هم با دما ...

کارایی ک کردیمو انجام بده 

پماد رو ما روزی دو بار حموم میرفتیم بیرون اومدنی کرمو ب همجاااای بدن باید بزنی نه تنها جای خارش!  

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه...