haniyeh20 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 72 عنوان ثبت نام ارشد 344 بازدید | 14 پست بچه ها چه مدارکی لازمه من هنوز مدرک کارشناسیم صادر نشده باید چیکار کنم 1403/07/23 | 21:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sepehr_81 عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 492 باید صبر کنی تا مدرک بیاد یه راه دیگه هم هست به کارشناس رشته خودت بگی بهت نامه میده از طریق اون میتونی ثبت نام کنی
سایهههههه۲۴۷۷ عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 1544 سلام رشته آتون چیه؟اتفاقا منم قصد دارم شرکت کنممن دفترچه رو خوندم مهلت تاییدیه فارغ التحصیل و مدرک لیسانس تا سال بعد شهریور هست که تا اونموقع باید فارغ التحصیل بشی مدرکت آماده بشهعکس خودت با زمینه سفید بدون حاشیه و کارت ملی و شناسنامه میخواد
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 47294 معدلت تا ترم ۶ رو وارد میکنی اگه دانشجوییمشکلی نیستاگه تا اعلام نتایج نهاییم نیومد مدرکت با فرم سنجش و امضای آموزش ثبت نامت میکنن و یه مهلتی میدن تا مدرک موقتتو ببریدانشگاه ما فک کنم ۳ ماهه بود مهلتش،بعضی جاها یه سالم وقت میدن حتی 🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!
haniyeh20 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 72 سلام رشته آتون چیه؟اتفاقا منم قصد دارم شرکت کنممن دفترچه رو خوندم مهلت تاییدیه فارغ التحصیل و مدرک ل ... زیست شتاسی من درخواست مدرک موقت دادم ولی صادر نشده الان باید چیکار کنم؟
haniyeh20 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 72 معدلت تا ترم ۶ رو وارد میکنی اگه دانشجوییمشکلی نیستاگه تا اعلام نتایج نهاییم نیومد مدرکت با فرم سنجش ... فارغ التحصیل شدم مدرک موقتم هنوز به دستم نرسیده تمامی نمراتمم دارم
سایهههههه۲۴۷۷ عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 1544 زیست شتاسی من درخواست مدرک موقت دادم ولی صادر نشده الان باید چیکار کنم؟ ای جانم موفق باشی دخترعموی منم ارشد زیست شناسی خونده و پایان نامه رو گرفته ولی براش سخت گذشت کارهای آزمایشگاهی و جلبک اینااگه مدرک موقت دادی اشکالی نداره ولی باید مدرک اصلی تا سال بعد شهریور آماده باشه که موقع ثبت نام دانشگاه بهشون تحویل بدی
haniyeh20 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 72 ای جانم موفق باشی دخترعموی منم ارشد زیست شناسی خونده و پایان نامه رو گرفته ولی براش سخت گذشت کارهای ... مرسی عزیزم همچنین پس کارای ثبت نامو راحت میتونم انجام بدم استرس داشتم چون مدرک موقتم دستم نیست فکر میکردم نمیتونم ثبت نام کنم
سایهههههه۲۴۷۷ عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 1544 مرسی عزیزم همچنین پس کارای ثبت نامو راحت میتونم انجام بدم استرس داشتم چون مدرک موقتم دستم نیست فکر م ... نه میتونی ثبت نام کنی فقط توی دفترچه نوشته تا سال بعد شهریور تااونموقع فارغ التحصیل شده باشی مدرک اصلی آماده باشه
haniyeh20 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 72 نه میتونی ثبت نام کنی فقط توی دفترچه نوشته تا سال بعد شهریور تااونموقع فارغ التحصیل شده باشی مدرک اص ... آها مرسی عزیزم بابت راهنمایی🙏🏻😊
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 47294 فارغ التحصیل شدم مدرک موقتم هنوز به دستم نرسیده تمامی نمراتمم دارم یعنی میخوای واسه کنکور ارشد ثبت نام کنی؟مدرک موقت نمیخواد که ثبت نامش 🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!
haniyeh20 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 72 یعنی میخوای واسه کنکور ارشد ثبت نام کنی؟مدرک موقت نمیخواد که ثبت نامش اره
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 47294 اره نمیخوادبرو راحت ثبت نام کن 🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!
haniyeh20 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 72 نمیخوادبرو راحت ثبت نام کن اها مرسی خیلی ممنون