2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام رشته آتون چیه؟

اتفاقا منم قصد دارم شرکت کنم

من دفترچه رو خوندم مهلت تاییدیه فارغ التحصیل و مدرک لیسانس تا سال بعد شهریور هست که تا اونموقع باید فارغ التحصیل بشی مدرکت آماده بشه

عکس خودت با زمینه سفید بدون حاشیه و کارت ملی و شناسنامه میخواد 

معدلت تا ترم ۶ رو وارد میکنی اگه دانشجویی

مشکلی نیست

اگه تا اعلام نتایج نهاییم نیومد مدرکت با فرم سنجش و امضای آموزش ثبت نامت میکنن و یه مهلتی میدن تا مدرک موقتتو ببری

دانشگاه ما فک کنم ۳ ماهه بود مهلتش،بعضی جاها یه سالم وقت میدن حتی

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!

سلام رشته آتون چیه؟اتفاقا منم قصد دارم شرکت کنممن دفترچه رو خوندم مهلت تاییدیه فارغ التحصیل و مدرک ل ...

زیست شتاسی من درخواست مدرک موقت دادم ولی صادر نشده الان باید چیکار کنم؟

معدلت تا ترم ۶ رو وارد میکنی اگه دانشجوییمشکلی نیستاگه تا اعلام نتایج نهاییم نیومد مدرکت با فرم سنجش ...

فارغ التحصیل شدم مدرک موقتم هنوز به دستم نرسیده تمامی نمراتمم دارم

زیست شتاسی من درخواست مدرک موقت دادم ولی صادر نشده الان باید چیکار کنم؟

ای جانم موفق باشی دخترعموی منم ارشد زیست شناسی خونده و پایان نامه رو گرفته ولی براش سخت گذشت کارهای آزمایشگاهی و جلبک اینا

اگه مدرک موقت دادی اشکالی نداره ولی باید مدرک اصلی تا سال بعد شهریور آماده باشه که موقع ثبت نام دانشگاه بهشون تحویل بدی

ای جانم موفق باشی دخترعموی منم ارشد زیست شناسی خونده و پایان نامه رو گرفته ولی براش سخت گذشت کارهای ...

مرسی عزیزم همچنین پس کارای ثبت نامو راحت میتونم انجام بدم استرس داشتم چون مدرک موقتم دستم نیست فکر میکردم نمیتونم ثبت نام کنم

مرسی عزیزم همچنین پس کارای ثبت نامو راحت میتونم انجام بدم استرس داشتم چون مدرک موقتم دستم نیست فکر م ...

نه میتونی ثبت نام کنی فقط توی دفترچه نوشته تا سال بعد شهریور تااونموقع فارغ التحصیل شده باشی مدرک اصلی آماده باشه

فارغ التحصیل شدم مدرک موقتم هنوز به دستم نرسیده تمامی نمراتمم دارم

یعنی میخوای واسه کنکور ارشد ثبت نام کنی؟

مدرک موقت نمیخواد که ثبت نامش

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!