2777
2789

بچه هاتون مشتاق یادگیری علم و دانش هستند؟

ایران نیستم سال دیگه کلاس اوله

داره میره کلاس زبان

حرف زدنش خوبه ولی برای خوندن و نوشتن مقاومت نشون میده از خودش

معلمش هر جلسه بهم میگه علاقه ای نداره اگه روشی به نظرت میرسه بگو تو کلاس انجام بدم تمایل نشون بده

مثلا گفت جایزه براش بزاریم

ولی من گفتم جایزه فکر خوبی نیست چون شرطی میشه و از این به بعد بخواد درس بخونه فقط با جایزه میخونه

شما بچه هاتون چطورن؟

راه حلی دارین برا من؟

من بش گفتم اگه درس نخونی نمیتونی برام نامه بنویسی یا تو خیابون نوشته بخونی یا  تو تلویزیون و... میترسه و انگیزه میگیره 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

من بش گفتم اگه درس نخونی نمیتونی برام نامه بنویسی یا تو خیابون نوشته بخونی یا تو تلویزیون و... میتر ...

بچه شمام مقاومت میکنه؟

تو خونه من باهاش کار میکنم و خوبه

ولی تو کلاس لجبازی میکنه و هر چی معلمش میگه بهش میگه نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه شمام مقاومت میکنه؟تو خونه من باهاش کار میکنم و خوبهولی تو کلاس لجبازی میکنه و هر چی معلمش میگه ب ...

باید رو سرش باشم ی خط بنویسه پیشم نرفت یکم تو لوحه ها سخته براش 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

زبان رو با کلاس نباید یادش میدادی 

پسر من با روش دکتر امینی توی خونه زبان رو یاد گرفت الان ۶سالشه مثل یک بچه ایکه توی انگلیس بزرگ شدت به راحتی صحبت میکنه با لهجه ی صحیح و کاملا مسلطه. 

الانم خوندن و نوشتن براش زوده.  چرا اصرار داره معلم از الان بچه خوندن و نوشتن یاد بگیره؟ 

خودت توی خونه کتاب دست بگیر بلند بلند بخون و اصلا هم بهش نگو اونم بیاد ولی جلب توجه کن.  خودش میاد کنارت اول بتید به خوندن علاقه مند بشه بعد کمکم با همین روش اول نقاشی بکشین و بعد با هم بنویسین.  همه چیز باید در قالب بازی باشه.  احساس کنه اجباری درکاره حسابی دستتون رو میذاره توی حنا و کلا دیگه همکاری نمیکنه

زبان رو با کلاس نباید یادش میدادی پسر من با روش دکتر امینی توی خونه زبان رو یاد گرفت الان ۶سالشه مثل ...

ایران نیستم

امسال باید حتما میرفت پیش دبستانی و چون دیر اومدیم همه مدرسه ها پر شده بود

اینجا توی پیش دبستانی بچه ها کامل خوندن و نوشتن و جمع و تفریق رو یاد میگیرن برعکس ایران که کلاس اول اینا رو یاد میدن

باید برای سال اینده که میره کلاس اول آماده باشه

اسپیکینگش خوبه چون از بچگی کارتون دیده ولی برای نوشتن مقاومت می کنه

بچه شمام مقاومت میکنه؟تو خونه من باهاش کار میکنم و خوبهولی تو کلاس لجبازی میکنه و هر چی معلمش میگه ب ...

چون معلم اجبار میکنه بچت رو.  معلمش مشخصه نمیدونهجطور باید با بچه تعامل کنه بهش بگو یکمدت بچه ی تورو کامل رهاکنه.  بهش بگه دوست داری بنویس نداری ننویس.  اصلا موقع نوشتن فکر کنه بچه ی شمذ شاکرد کلاس نیست.  وقتی بهش اهمیت نده بچهخودش برای اثبات وجود خودش شروع میکنه به همکاری. 

اینا دیگه اصول اولیه روانشناسی کودکه این چه معلمیه که نمیدونه و به شما هم شکایت بچه رو میکنه

چون معلم اجبار میکنه بچت رو. معلمش مشخصه نمیدونهجطور باید با بچه تعامل کنه بهش بگو یکمدت بچه ی تورو ...

خوب گفتین شما

البته که معلمش خیلی خوبه و یه مدت طولانی همین کارو کرده بود ولی ظاهرا نتیجه نداده و احتمالا به خاطر نتیجه کلاس نگران بوده که نکنه ما بگیم کلاستون فایده نداشته اومده بهم اطلاع داده

ولی ممنون از راهنماییت 

بهش میگم کلا ولش کنه و ازش نخواد بنویسه

فعلا یک سال مهلت داره برای یادگیری

ایران نیستمامسال باید حتما میرفت پیش دبستانی و چون دیر اومدیم همه مدرسه ها پر شده بوداینجا توی پیش د ...

چون دارین احبارش میکنین.  باید از مثلادو سه سالپیش بهدهمین روش باهاش کار میکردی.  الان پسر من کاملانوشتارش خوبه ریاضیشم خوبه البته با انگلیسی بهتره ولی فارسی هم میتونه بنویسه یک بار تم من بهش نگفتم بیا بنویس خودم انجام دادم اونم ازمن تقلید کرده 

الانم دیر نیست شما بگو معلمش کاریش نداشته باشه یک مدت خودت همینطوری باهاش کار کن راه میفته

خوب گفتین شماالبته که معلمش خیلی خوبه و یه مدت طولانی همین کارو کرده بود ولی ظاهرا نتیجه نداده و احت ...

نگران نبلش سریع راه میفته فقط شما نودت باید براش نقش رقیب داشته باشی و خودت انحام بدی به باباش نشون بدی تشویق بشی. مطمئن باش اون حس برتری جوییش وادارش میکنه اونم شروع کنه و از بابا تایید بگیره.  همه چی باید غیرمستقیم باشه

چون دارین احبارش میکنین. باید از مثلادو سه سالپیش بهدهمین روش باهاش کار میکردی. الان پسر من کاملان ...

انگلیسی مینویسه یا فارسی؟

من اولین بار که براش کارتون گرفتم انگلیسی گرفتم اصلا فارسی ندید تا پارسال

از ۴ سالگی هم حروف انگلیسی رو به میل خودش یاد گرفت و هم میخوند هم مینوشت

ولی الان حق با شماست

یهو زورش کردم که باید بتونی کلمه و جمله بخونی و بنویسی

انگلیسی مینویسه یا فارسی؟من اولین بار که براش کارتون گرفتم انگلیسی گرفتم اصلا فارسی ندید تا پارسالاز ...

هر دوتاشو. انگلیسی رو بهتر.  من فقط فضای رقابت بانودم براهرکاری ایجاد میکنم یکبارم نمیگم مثلاوسایلتو جمع کن به خودم میگم الان برن وسایلمو جمع کنم برنده بشم فلانی برنده نشه بع میرم سراغ وسایلم میبینم پسرم تندو تند اسباب بازیاشو جمع میکنه میا. میگه من برنده شدم 

برا خوندن و نوشتنم همینطوری با بازی و ایجاد. فضای رقابت

ریاضی و جماو تفریق و از نامبربلاکس کاملا یادگرفته حتی مکعب هم داره میسازه و بازی میکنه نگارشش هم که من کاربرگ گرفتم خودممیذارم جلوم مدادم دست میگیرم شروع میکنم کار کردن و بلند بلن. برا خودم توضیح میدم میخونم حروف رو اونم سریع میاد میگیره خودش حل میکنه تهشم که دیگه بدون الگو باید. بنویسه راحت مینویسه