2777
2789
عنوان

درس خوندن

292 بازدید | 33 پست

میشه هر چی نکته و نصیحت درباره کنکور تجربی و درس خوندن دارید بگید

من امسال سال اولمه پشت میمونم 

دندون پزشکی می‌خوام 

و می‌دونم خیلی سخته 

چطوری عادت کنم به ساعت مطالعه بالا و چطوری درس خوندن رو برا خودم جذاب تر کنم 

عزیزم خواستی اینجا منو دنبال کن بزودی تجربیاتمم رو میزارم 

به صورت تاپیک

فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم  که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نع عزیزم خودم یه زمانی کنکوری بودم تجربیاتمو تو یه دفتر نوشتم همشو تایپ کنم اینجا میزارم 

فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم  که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین 
منم امسال اولین ساله پشت میمونمچجوری ناراحتیتو کنترل میکنی؟من انقدر ناراحتو عصبیم دیگه گریمم نمیاد و ...

ببین من چون سال قبل اصلا نخونده بودم خیلی ناراحت و عصبی نیستم چون نتیجه انتخاب اشتباه خودم بوده و زحماتم به هدر نرفته 

شما خوندی بودی ؟:(

و اینکه ببین واقعا دیگه پشت کنکور موندن تجربی عادیه خیلیا سال دوم قبول میشم عزیزم غصه نخوررررر

به آخرش فک کن 

من فقط نگرانم برای سال بعدی سر همین استرس دارم 

روحیم هم ضعیف شده متاسفانه 

حس میکنم قدرت ارادم خیلی ضعیفه

ببین من چون سال قبل اصلا نخونده بودم خیلی ناراحت و عصبی نیستم چون نتیجه انتخاب اشتباه خودم بوده و زح ...

من خیلی میخوندم

کل زندگیم درس بود یعنی کل فامیل از کلاس شیشم من فکر میکردن قطعا پزشک میشم ولی حتی پرستارم نشدم

همش همینو به خودم میگم ولی رقیب درسیم که من ازش بالاتر بودم پزشکی آورده ولی من مردود شدم

اتفاقا مشکل اصلی امسال من استرس شدید بود حتی قرص مصرف میکردم

پس اگر رسته تاپ میخوای حتما حتما استرس رو کنترل کن

من خیلی میخوندمکل زندگیم درس بود یعنی کل فامیل از کلاس شیشم من فکر میکردن قطعا پزشک میشم ولی حتی پرس ...

:)) متاسفم که اینطوری شده واقعا حق داری ناراحت باشی 

ولی بازم وقت هست هنوز ۱۸ سالمونه و این یه سال پشت کنکور واقعا به چشم نمیاد تو ده سال دیگه 

ادامه بده باشه ؟

:)) متاسفم که اینطوری شده واقعا حق داری ناراحت باشی ولی بازم وقت هست هنوز ۱۸ سالمونه و این یه سال پش ...

ممنونم عزیزم

میدونم ولی وقتی کتابامو میبینم حالم بد میشه

تلاشمو میکنم💓

امیدوارم تو هم موفق بشی🤍