2777
2789
عنوان

درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 33 پست
بهترین راه آرامشه...از دوستام فقط اونایی که خیلی آروم بودن و به خودشون سخت نمیگرفتن قبول شدن

سعیمو میکنم آروم بشم ایشالا که بشه 💔 خیلی آدم استرسی نیستم ولی سر کنکور نمی‌دونم چرا اینطوری میشم 

سعیمو میکنم آروم بشم ایشالا که بشه 💔 خیلی آدم استرسی نیستم ولی سر کنکور نمی‌دونم چرا اینطوری میشم

اگه دوست داشتی پیش روانپزشک برو و قرص مصرف کن تا بهت ضریه نزنه...البته اگر سر جلسه خیلی شدیده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوست داشتی پیش روانپزشک برو و قرص مصرف کن تا بهت ضریه نزنه...البته اگر سر جلسه خیلی شدیده

چشم حتما 

نه سر جلسه اصلا استرس ندارم 

بیشتر موقع درس خوندن حس بد میگیرم وقتی به این فک میکنم که اگه نشه چی میشه و اینا :)

گوشیو بزار کنار هم وقتتو میخوره هم تمرکزتو

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

درسو جوری نخون که تموم شه بره منظورم اینه که مثلا 4تا صفحه قراره بخونی هعی نگاه نکن چندتاش مونده درسو جوری بخون که بلدش باشی سوادش داشته باشی

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

تجربیاتم 

اول از همه گوشی بزار کنار 

جوگیر نشو با7/8شروع کن 

آزمون ماز بده 

خیال بافی عجیب غریب نکن 

وقتت تو تست بزار تحلیل آزمون خیلی مهمه

به فامیل گوش نکن 

برنامه ریزی هر روز انجام بده حتی اگه مریض بودی با حال بدت بخون 

دانشجو❤️👩‍⚕️
چشم حتما نه سر جلسه اصلا استرس ندارم بیشتر موقع درس خوندن حس بد میگیرم وقتی به این فک میکنم که اگه ن ...

قشنگ مَن

من خودم سه سال سر جلسه کنکور نشستم تا سال سوم قبول شدم 

اون دو سال هم سر اشتباهاتی که تو درس‌خواندن داشتم هدر رفت 

ولی می‌دونی نباید کم بیاری باید انقدر ادامه بدی تا یه چیزی که میخوای برسی 

قوی بمون بزار دووم اوردن هنر تو باشه:)

قشنگ مَنمن خودم سه سال سر جلسه کنکور نشستم تا سال سوم قبول شدم اون دو سال هم سر اشتباهاتی که تو درس‌ ...

:))) چشم ممنون 

میشه یکم از اشتباهاتتون رو بگید ؟