2777
2789

من از اول زندگیم از بابام نفرت داشتم و این حس بیخیالی نسبت به وجودش تو زندگیم برام عادی شده چون از اول زندگیم همین بوده

ولی مامانم فرشته ی من بود

خدای روی زمینم بود

تنها کسی بود که میپرسیدمش

همه به این حجم از وابستگی و علاقه بینمون حسرت میخوردن به چشم دیده بودم

ولی دقیقا از جایی که فکر میکردم همچیز درست شده و قراره ما روی خوش زندگیو ببینیم قضیه عوض شد

و مامان من از یه زن مهربون که جونشو میداد برا دخترش تبدیل شد به زنی که خنده ی دخترش میشه زهرِ وجودش خوشبختیه دخترش میشه عذابش هر ثانیه دنبال یه راهیه ک زخم بزنه به دخترش

گاهی وقتا برام سوال میشه که فقط چرا؟چیشد که اینقدر ازم متنفر شدی مامان؟چیشد که سخت ترین روزای زندگیم اونی ک بیشتر از همه درکم‌نکرد تو بودی؟

من عمرم پای اشتباهات شماها تلف شد این بود جوابم؟

لایق مادری نیست به هیچ وجه

هیچوقت نمیبخشمت💔

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ولی مامانت رفتاراش شبیه بیماران اسکیزوفرنیک نیس؟

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
مطمعن عاشقتهبرین پیش مشاورلطفا

نیست

هزار و یک چیز همین الان از جلو چشام رد شد فقط برا اینکه بهم ثابت شه ازم متنفره

کسی که قبول نمیکنه باید درمان شه بنظرت راضی میشه بره مشاور؟

مادرت هم از بابات نفرت داره؟ کمبود محبت داره؟

قبلا بله

جدیدن نه اصلا

عاشقش شده تازه

همین چند روز پیش گفتم امیدوارم شوهرت بمیره گفت تو بمیری

گفتم یعنی تو حاضری بچت بمیره ولی شوهره عوصیت زنده بمونه دلت میاد بهم اینجوری میگی؟

گفت اره بچه میره ولی شوهر میمونه واسه من

نیستهزار و یک چیز همین الان از جلو چشام رد شد فقط برا اینکه بهم ثابت شه ازم متنفرهکسی که قبول نمیکنه ...

خودت با یه مشاور صحبت کن

اون بهت کمک میکنه میگ چجوریراضیش کنی بیاریش

...

قبلا بلهجدیدن نه اصلاعاشقش شده تازههمین چند روز پیش گفتم امیدوارم شوهرت بمیره گفت تو بمیریگفتم یعنی ...

خودت چند سالته؟ نوجوون هستی ؟ چون معمولا توی نوجوونی بچه ها به طور طبیعی پرخاشگرتر از قبل  میشن پدر و مادر هم جبهه میگیرن.  

مثلا همین گفتن اینکه امیدوارم شوهرت بمیره خیلی جمله خشنی بوده اونم مث خودت جواب داده. 

ناراحت نشو . خودمم نوجوون بودم خیلی پرخاشگر بودم . یه چیز کلیه . قصد توهین به شما ندارم عزیزم . میگم شاید دلیل رفتارهای مادرت باهات  از اینه . آخه عجیبه که قبلا  باهات چجوری بوده حالا چجوری. 

خودت چند سالته؟ نوجوون هستی ؟ چون معمولا توی نوجوونی بچه ها به طور طبیعی پرخاشگرتر از قبل میشن پدر ...

عزیزم من همین چند روز پیش ۱۸ سالم تموم شد

من شخصیتی ندارم ک تا کسی اذیتم کنه پرخاشگری کنم این نفرتم از پدرمم هیچ ربطی به نوجوونیو کودکیو دوره ای از زندگیم نداره اون خیلی در حق من و زنش بدی کرده برای کسی ک عمر و زندگیمو نابود کرده بجای مرگ ارزوی سلامتی و خوشبختی بخوام؟

مادر من درجریان کارای شوهرش نبوده و نیست ولی حتی اگه نباشه هم نباید شوهرشو به بچش ترجیح بده بچه از خون و گوشت ادمه چجوری میتونه حتی به زبون بیاره؟

عزیزم من همین چند روز پیش ۱۸ سالم تموم شدمن شخصیتی ندارم ک تا کسی اذیتم کنه پرخاشگری کنم این نفرتم ا ...

چجوریه که مادرت  در جریان نیست ؟ 

حالا اینم یه حدس بود میتونه درست نباشه بالاخره شناختی ندارم ازتون. گفتم شاید همچین دلیلی داره . 

چجوریه که مادرت در جریان نیست ؟ حالا اینم یه حدس بود میتونه درست نباشه بالاخره شناختی ندارم ازتون. ...

فهمیدم گلم

نیست دیگه نخواستم بدونه

اشتباه کردم