2777
2789
عنوان

داخل گوشی دخترم

3257 بازدید | 25 پست

سلام. من یه دختر دارم که 13 سالشه.

حدود 5 یا 6 ساله که با برادر شوهرم رابطه ای نداریم. یعنی برادر شوهرم با تمام فامیل قطع ارتباط کرده.

و اصلا کاری به هم نداریم.

ولی چون خونه هامون نزدیک هم هست بعضی مواقع توی کوچه دم خونه ما همدیگه رو میبینیم. ولی چون اونا با ماشین هستن اصلا هیچ ارتباطی صورت نمیگیره. حتی سلام و احوال پرسی.

چند باری دیدم پسر برادر شوهرم از جلو خونه ما رد شده ولی کاری بهم نداشتیم.

امروز صبح دخترم مدرسه بود . گوشیش رو برداشتم داشتم چک میکردم دیدم داخل اینستا پیج پسر برادر شوهرم رو داره و اون هم دخترم رو فالو کرده.

در صورتی که خانواده همسرم و ما هیچ کدوممون پیج خانواده برادر شوهرم رو فالو نداریم.

فقط دخترم داشت. و داخل دایرکت یه پیامهای معمولی رد و بدل شده بود.ولی پسر برادر شوهرم چند بار پیام های عاشقانه فرستاده بود.

خیلی بهم ریختم.

عصری از دخترم سوال کردم گفت یه شب تو کوچه دیدمش با موتور بوده وایساده سلام کرده منم جوابش رو دادم و همون شب درخواست داده توی اینستا منم قبول کردم.

من دیگه هیچی از دخترم نپرسیدم....

واقعا نمیدونم چیکار کنم....

شما جای من بودید چیکار میکردید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جای شما بودم اجازه نمیدادم دخترم توی این سن اینستاگرام نصب کنه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

منم اصلا راضی نبودم ولی خیلی اصرار کرد باباش بهش اجازه داد

الان ک هیچ اتفافی نیفتاده ولی بنطرم حذف کنین اینستارو،  هرکسم میگه دلشتن ایسنتا تو این سن نشونه باکلاسیه سخت در اشتباهه،  چون فیلت شکن نصب میکنن و دسترسیشون ب خیلی محتویات ک مناسب سنشون نیستن دارن،  ممکنه مسیر زندگیش عوض بشه، بنظرم  پاک کنین 

کاربر احسان۱۱۵

باهاش دعوا نکن  یه جوری هم وانمود نکن که بدت اومده ازین کار تا بیاد همه چی رو برات بگه   یه کاری کن که بیشتر بیاد سمت خودت و پدرش  و کم کم از اون پسره دور بشه

غیر مسنقیمم بهش بگو که گول پسرا رو نخوره و بهشون دل نبنده  اصلا هم نترس این اتفاقات برای همه بچه ها پیش میاد با ارامش حلش کن

آخی😂مراقبش باش چون هم محله ای ام هستید دخترت و دعوا نکنی ک ازت پنهان میکنه همه چیو احساس دخترا پاکه ...

دقیقا چون زیاد همو میبینیم میترسم. اخه چرا دختر من . پسرهبچه نیست میدونه همه با هم قهر هستن