2777
2789
عنوان

بلند و پر پشت شدن مژه

173 بازدید | 13 پست

برای بلند و فر شدن و پر تر شدن مژه روغن کرچک بهتره یا سریتا؟

فعلا روغن کرچک استفاده می‌کنم یه دوره طولانی هم که قبلا مداوم استفاده می‌کردم حس می‌کردم بلند تر شده وقتی ریمل می‌زدم ولی خیلی محسوس نبود. حالا میخوام سریتا رو امتحان کنم. کسایی که استفاده کردن سریتا بهتر بوده یا کرچک؟ تجربه استفادتون رو بگید لطفا عزیزان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن کرچک و با نارگیل و روغن رزماری قاطی کن هر شب بزن به مژه هات دوماهه میشه مژه مصنوعی

اتفاقا همشو دارم تو خونه. شما این ترکیب رو استفاده کردین جواب گرفتین؟ چند وقته نتیجه دیدین؟ 

من انواع روغن رو استفاده کردم بدتر ریخت 

الان سریتا میزنم خوبه 

ولی هنوز قطع نکردم که ببینم مژه هام به حالت قبل بر میگرده یا نه

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

من انواع روغن رو استفاده کردم بدتر ریخت الان سریتا میزنم خوبه ولی هنوز قطع نکردم که ببینم مژه هام به ...

چند وقته استفاده میکنین؟ خیلی بلند و قشنگ شده؟ چون مال دوست من که سریتا میزنه سه ماهه الان خیلی فر و پر و بلند شده به طوری که مژه اش امروز دیدم از فر شدن زیاد حلقه شده!! خودش میخندید میگفت واقعا اینقدر واضحه خودم نفهمیدم؟! هرشب میزنید؟ از کجا تهیه کردید

چند وقته استفاده میکنین؟ خیلی بلند و قشنگ شده؟ چون مال دوست من که سریتا میزنه سه ماهه الان خیلی فر و ...

من یک ماه کمتر 

اره بلند شده ولی نه زیاد 

از داروخانه تهیه کردم

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

نه دارم دنبال یه چیز درست حسابی میگردم آخه من مره هام کوتاه و بی رنگه

من سریتا رو قبلا که ۳۳۰ بود قیمتش شنیده بودم الان دوستم استفاده میکنه عین مژه کاشت شده تحت تاثیر قرار گرفتم😂