2777
2789
عنوان

درد خفيف دارم بيايد 😖

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 35 پست
الهی آمین من برای همه بچه ها ک بیبی مثبت میشدن کلی ذوق میکردم‌. واسه خودمم هرماه گریه و زاری بود وق ...

انشالله خاله وعمه ی منم نی نی ندارن خالم ۲۰وخورده ای ساله منتظربچس کلاخانواده شوهرش بچه دارنمیشن ن خواهران بردار

بچه ها از دعاى خير تك تكتون ممنونم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خاله وعمه ی منم نی نی ندارن خالم ۲۰وخورده ای ساله منتظربچس کلاخانواده شوهرش بچه دارنمیشن ن خ ...

وای چ سخت خدا بهشون صبر بده واقعا. من ک بچه میبینم تحملم تموم میشه گریه میکنم

خدایا همه ی بچه هارو از نعمت امنیت ، سلامت و خانواده ای سالم بهرمند ساز  
انشالله خاله وعمه ی منم نی نی ندارن خالم ۲۰وخورده ای ساله منتظربچس کلاخانواده شوهرش بچه دارنمیشن ن خ ...

ايشالا به همين زودى باردار ميشن 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
وای چ سخت خدا بهشون صبر بده واقعا. من ک بچه میبینم تحملم تموم میشه گریه میکنم

منم بچه هركيو ميبينم گريم ميگيره مخصوصا كه همون موقع يكى ميگه نميخوايى تو بچه بيارى😭😭😭😭😭😭😭از هزاتا فحش و ناله و نفرين بدترع برام دنيا رو سرم خراب ميشه

اون دردي كه مي گي رو من هم داشتم اما تهوعم از ماه دوم شروع مي شه

شما نزديك زايمانى خيلى برام دعا كن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻التماسانه ازت ميخوام🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

منم بچه هركيو ميبينم گريم ميگيره مخصوصا كه همون موقع يكى ميگه نميخوايى تو بچه بيارى😭😭😭😭😭😭😭از ...

من ک یکی دوماهی بود هیچ جا نمیرفتم فقط خونه مامانم و با اکراه خونه مادرشوهرم. نه مهمونی نه جایی. حتی محرم میرفتم جای غریبه هییت ک کسی منو نشناسه

قربون ۳ساله امام حسین بشم ک باعث شد خدا نگام کنه

خدایا همه ی بچه هارو از نعمت امنیت ، سلامت و خانواده ای سالم بهرمند ساز  
من باتموم علایم بارداری امروزازم خون اومده😢ینی کجای کارم اشکال داره؟؟

چى شد پناه؟باردارى؟

من ک یکی دوماهی بود هیچ جا نمیرفتم فقط خونه مامانم و با اکراه خونه مادرشوهرم. نه مهمونی نه جایی. حتی ...

اخى😔بعد چند وقت باردار شدى؟