2777
2789
عنوان

درد خفيف دارم بيايد 😖

224 بازدید | 35 پست

بچه ها الان ٩ روز از وعد پرى ميگذره كه نشدم فردا صبح ميخوام بى بى بزنم امروز از صبح تخمدون راستم تير ميكشه جورى كه ميزنه به كشاله پام بعضى وقتام درد ميرسه به تخمدون چپم يعنى باردارم؟چمه؟پرى داره مياد؟نميدونم تلقين يا نه واقعيت داره بعضى وقتا حالت تهوع دارم نه اونجور كه عق بزنم در همين حد كه خودم احساس ميكنم ميخوام بالا بيارم😖ميشه دعا منيد نى نى باشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله هستی🤗🤗🤗🤗

ايشالا برام دعا كن دو ساله منتظرم🙏🏻

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

انشالله بارداری عزیزم😍😍😍ینی میشه همه اونایی ک بچه میخان ومنتظربچن بچه داربشن بیان اینجاتاپیک بزنن بخداکلی ذوق میکنم میبینم انشالله همتون نی نی دارمیشید😍😍

واي چه صبري داري دختر من بودم الان ميزدم

اخه ميگن صبح جواب قطعى ميده😔

من ک این علائمو داشتم باردار بودم

واى تورو خدا😱😱😱😱😱يعنى ميشه😭😭😭😭😭😭

انشالله بارداری عزیزم😍😍😍ینی میشه همه اونایی ک بچه میخان ومنتظربچن بچه داربشن بیان اینجاتاپیک بزنن ...

الهی آمین

من برای همه بچه ها ک بیبی مثبت میشدن کلی ذوق میکردم‌. واسه خودمم هرماه گریه و زاری بود وقتی پریود میشدم

ان شاا... خدا ب همه اونایی ک نی نی میخوان چنتا خوشگل و سالمشو بده

خدایا همه ی بچه هارو از نعمت امنیت ، سلامت و خانواده ای سالم بهرمند ساز  
انشالله بارداری عزیزم😍😍😍ینی میشه همه اونایی ک بچه میخان ومنتظربچن بچه داربشن بیان اینجاتاپیک بزنن ...

ايشالا ايشالا انتظار خيلى سخته😔خدا هيچ زنيو با بچه دار نشدن امتحان نكنه خيلى سخته

واى تورو خدا😱😱😱😱😱يعنى ميشه😭😭😭😭😭😭

صبح بیبی بزن بیا خبرشو زود بده. من همش انگار پری میخواست بیاد دلدرد و کمر درد و ترشح داشتم

خدایا همه ی بچه هارو از نعمت امنیت ، سلامت و خانواده ای سالم بهرمند ساز