2777
2789

سیستم ایمنی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مننن سریعا تب و لرز همش میلرزم

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

سیستم ایمنی ضعیف و قوی

پسر دوستم از ۱۲ ماه سال ۱۳ ماهشو آبریزش بینی و علائم مریضی داره 

دوست ندارم دخالت کنم و حرفی نمیزنم ولی کاملا واضحه از سیستم ایمنی ضعیفه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
یعنی اونایی که تب میکنن سیستم ایمنیشونضعیفه؟خوب چی کار کنیم قوی بشن؟

سرچ کن ببین چیا خوبه براشون

یکیش ویتامین سی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
خیلی سخته

خیلی

اگه راهکار دادن منم لطفا لایک کن

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

سیستم ایمنی ضعیف و قویپسر دوستم از ۱۲ ماه سال ۱۳ ماهشو آبریزش بینی و علائم مریضی داره دوست ندارم دخا ...

اخه فکر کنم سیستم ایمنی هم ژنتیکه وگرنه تغذیه خیلی دخیل نیست چون این بچه که میگم تب نمیکنه بسیار بدغذاست

ببین پسر من سیستم ایمنی بدنش ضعیفه ولی کم تب میکنه مثلا فقط یه روز اونم شاید هست پاییز و زمستون همش سرمامیخوره از اولش همینجور بود دکتر واسش ایمونس نوشته خودمم نارنگی لیمو ترش تازه و پرتقال هر روز میدمش ببین از دکترش بپرس من پسرم الان پنج سالشه ولی از اول مثلا پنج ماهگی به بعد همینجور بود

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

اخه فکر کنم سیستم ایمنی هم ژنتیکه وگرنه تغذیه خیلی دخیل نیست چون این بچه که میگم تب نمیکنه بسیار بدغ ...

اتفاقا خییییلللییی مهمه من پسرم تازه بهتر شده سرماخورده بود هر روز با ین میوه جات خوبش کردم و گلوش عفونت نکرد

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞