2777
2789
عنوان

برم دانشگاه یا پشت کنکور بمونم

266 بازدید | 13 پست

سلام 

من تهرانم و امسال مامایی آزاد رشت قبول شدم و دوست صمیمم با من قبول شده یعنی همکلاسی میشیم و اون میخواد بره

ولی من خیلی به مامایی علاقه ندارم و نمیدونم چیکار کنم پشت کنکور بمونم و یا برم🫠 لطفا با دلیل منطقی نظرتونو بگید ممنونم🩷

اگ امسال صد خودتو نذاشتی و میدونی اگ بمونی اشتباهات رو تکرار نمیکنی بمون ب نظرم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضعیت مالیتون چطوره؟

خودت حوصله درس خوندن دوباره و ترمیم معدل رو داری؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

برو فوقش کنترش بخونی برای سال بعد

با این وصعیت کنکور خودتو بدبخت نکن

بمونی پشت معلوم نیست سال دیگه همین ماماییم بیاری

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

وضعیت کنکور هر سال داره بدتر و بدتر میشه

اصلا معلوم نیست سال بعد چه چیزهایی دوباره عوض بشه یا تغییر کنه

دانشگاه شهر خیلی خوبی هم قبول شدی عزیزم

سعی کن علاقه‌مند بشی و بری

مخصوصا که دوست صمیمی‌ت هم کنارته😉

پشت کنکور موندن اشتباه محضه

چیز دیگه‌ای هست ک بخاطرش بخوای پشت کنکور بمونی؟

سوای از پرستیژ و این داستانا

هزینه‌ش برات مسئله‌ای نیس؟

اگر هردوش جوابش منفیه خب چ کاریه😂

شهر خوب رفیق صمیمی رفت و آمد هماهنگ  رشته‌ی قشنگ

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

نمی دونم واقعا بستگی به خودت داره 

اگه علاقه داری به مامایی برو 

هم ازاده هم یه شهر دیگه هزینش بالا میره فقط در صورتی می ارزه که این رشته رو دوست داشته باشی

اره امسال کنکور سخت شده ولی تحمل رشته ای که علاقه بهش نداری اونم دور از خانواده سخت تره

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

لطفا پشت کنکور بمون

الکی نرو ایندتو خراب نکن

یه سال بمونی بهتره تا کل زندگیتو خراب کنی

اشتباه منو تکرار نکن

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

اگه علاقه نداری واقعا، نرو چون الان نمیفهمی ولی بعد که یکی دو سال بگذره و بعدشم وارد بازار کار بشی، شاید کنار گذاشتنش سخت باشه، از طرفی مجبوری بدون علاقه تا آخر عمرت همین کار رو ادامه بدی

اگه علاقه داری و شهریه و اینا مسئله ای برات نیست، خب برو چرا که نه

آقایون نیاید تو تاپیکای من❌🚫 خیلی بدم میاد اومدید تو سایت زنونه خجالت نمیکشید؟؟؟//عاشق کوروش زمانه ام سید علی خامنه ای😍🇮🇷(مدظله العالی)//اینجا میایم که درد و دل کنیم ولی بعضیا بجای اینکه دلداریت بدن و باهات همدردی کنن همچین میکوبنت که انگار تو اصلا حق زندگی نداری...عجب❗///سفارش دوخت قبول میکنم از هرجای ایران قشنگم که باشید👇 تلگرام https://t.me/pushakaban/ ایتا https://eitaa.com/pushakaban/ سروش https://splus.ir/pushakaban/ باسلام https://basalam.com/pushakaban