2821
2789

سلام

خانما میخوام راجب بازار کارش و اینا بگین

دررابطه بااینک بعدا توی مدارس دانشگاها و موسسات استخدام میشن اونایی ک رشتشون فیزیک بوده (طبق حرفای گوگل) یا نه

فیزیک و شیمی تو ایران بازار کار خوبی ندارن کلا متاسفانه 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بازار کارشون خوب نیست مگه اینکه دانشگاه های تاپ تو تهران بخونی و پارتی و سهمیه هم مهمه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بازار کارشون خوب نیست مگه اینکه دانشگاه های تاپ تو تهران بخونی و پارتی و سهمیه هم مهمه

اگر معلم کمه خب باید مسلما ازین رشته زیاد استخدام داشته باشن

رشتتون بوده؟

خیر نزدیکانم بوده

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

رشتتون بوده؟

رشته خیلی سختی هست، اینده هم تو ایران نداره ته ش باید ارشد و دکترا بخونی استاد دانشگاه شی یا اونقدر ازمون استخدامی بده که معلم شی، درسهاش خیلی سخته و به زحمتش ننی ارزه مگه اینکه قصد مهاجرت داشته باشی.

اگر معلم کمه خب باید مسلما ازین رشته زیاد استخدام داشته باشن

درسته ولی فعلا همش برای ابتدایی نیرو میگیرن 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

در واقع اینو میخام بهم بگید ک خودتون یا از اطرافیانتون بودن کسایی ک از فیزیک مدرس شده باشن؟

بودن ولی قدیمی بودن مال دهه پنجاه و شصت 

خالم خودش فیزیک خوند درسشم خوب بود ولی کار پیدا نکرد

راجب مهاجرتش بیشتر توضیح میدی؟

من رشته م فیزیک دانشگاه خوبی بود، بیش از ده تا از همکلاسی هام واسه ارشد رو ایران خواندن و برای phd اپلای کردن و رفتن، تو کشورهای دیگه شرایط خیلی بهتره ولی من ارشدم هم گرفتم ولی الان معلم ابتدایی هستم.

ممنونم عزیز دلم

💚💚💚

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز