فیزیک و شیمی تو ایران بازار کار خوبی ندارن کلا متاسفانه
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بازار کارشون خوب نیست مگه اینکه دانشگاه های تاپ تو تهران بخونی و پارتی و سهمیه هم مهمه
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
رشته خیلی سختی هست، اینده هم تو ایران نداره ته ش باید ارشد و دکترا بخونی استاد دانشگاه شی یا اونقدر ازمون استخدامی بده که معلم شی، درسهاش خیلی سخته و به زحمتش ننی ارزه مگه اینکه قصد مهاجرت داشته باشی.
اگر معلم کمه خب باید مسلما ازین رشته زیاد استخدام داشته باشن
درسته ولی فعلا همش برای ابتدایی نیرو میگیرن
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
در واقع اینو میخام بهم بگید ک خودتون یا از اطرافیانتون بودن کسایی ک از فیزیک مدرس شده باشن؟
بودن ولی قدیمی بودن مال دهه پنجاه و شصت
خالم خودش فیزیک خوند درسشم خوب بود ولی کار پیدا نکرد
من رشته م فیزیک دانشگاه خوبی بود، بیش از ده تا از همکلاسی هام واسه ارشد رو ایران خواندن و برای phd اپلای کردن و رفتن، تو کشورهای دیگه شرایط خیلی بهتره ولی من ارشدم هم گرفتم ولی الان معلم ابتدایی هستم.