2777
2789
عنوان

از پوشک برداشتن کودک دوساله

128 بازدید | 21 پست

مامانا دخترم تقریبا کمتر از یه ماه دیگه دوسالش تموم میشه من از پوشک برداشتمش البته خودش میخواست اصلن نمیزاشت پوشک تنش بمونه هی گریه میکرد از تنم من دربیارین  جوری بود که زیر دکمه اشو گره میزدم فقط دختر من خوب حرف نمیرنه الان استرس دارم جایی برم همه میگن اشتباه کردی الان برداشتی خیلی کوچیکه شب ادراری میگیره خیلی نگرانم

نه خوب موقعی گرفتی نه شب قبل خواب ببرش دستشویی مایعات کم کن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زود نیست خود بچه بخواد

خواهرزاده من یکسال و شش ماهش بود دیگه نزاشت پوشک کنیم حرفم نمیزد طفلک جلوی در دستشویی وایمساد

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

زود نیست خود بچه بخوادخواهرزاده من یکسال و شش ماهش بود دیگه نزاشت پوشک کنیم حرفم نمیزد طفلک جلوی در ...

دختر منم همینه میره دم دستشویی وایمیسه یا زمانی که پوشک داشت هر جور میپوشوندم درمیاورد مخصوصا موقعی که ادرار داشت

ممنون عزیزم باشه دختر من مصرف مایعاتش خیلیه عاشف میوه هم هست

عزیزم شب ی کم بخوره نه به بعد کمتر درحد ی لیوان آب حتما ببرش دستشویی موفق باشی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نه اصلا اینجوری نیست 

من ۱.۵ سال بودش گرفتم هر ۱و۲ ساعت یبار ببرش دستشویی شبم قبل خواب ببرش ساعت ۳ یا ۴ صبح هم یبار 

صبح زودم بیدارش کن ببرش تا یه هفته اینجوری کنی دیگه شب اداری نداره 

مثلا بعد ۳ روز ساعت ۵ صبح ببرش جوری که کم کم بیوفته ۸ صبح  بعد دیگه هروقت خودش بیدار بشه ببرش

عزیزم شب ی کم بخوره نه به بعد کمتر درحد ی لیوان آب حتما ببرش دستشویی موفق باشی

مرسی گلم همچنین انشالله که حرف بزنه راحت شم هرجا میرم استرس نجس کردن اونجا رو دارم

دختر منم همینه میره دم دستشویی وایمیسه یا زمانی که پوشک داشت هر جور میپوشوندم درمیاورد مخصوصا موقعی ...

خب مشکلش چیه بیرون میری پوشکش کن توی خونه هم شبا که میخوابه 

خودشو نشده تاحالا خیس کنه یا نگه میداره شما بیاین؟ 

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

نه اصلا اینجوری نیست من ۱.۵ سال بودش گرفتم هر ۱و۲ ساعت یبار ببرش دستشویی شبم قبل خواب ببرش ساعت ۳ یا ...

مرسی عزیزم خداروشکر‌تو خواب شب ادراری نداره فقط تو طول روز خیلی میره دستشویی؛بعد عزیزم دختر شما کامل حرف میزد برداشتینش؟

مرسی گلم همچنین انشالله که حرف بزنه راحت شم هرجا میرم استرس نجس کردن اونجا رو دارم

نه بچه خودش نمی‌خواد فقط باهاش توخونه هر ده دقیقه  یادش بیار بگو مامان بریم جیش کن بچه ها فراموشکاران دیگه هرجا بری ملکه ذهنش میبینی خودش کم کم میدوه برا کارش حتی بهت بگه 

خب مشکلش چیه بیرون میری پوشکش کن توی خونه هم شبا که میخوابه خودشو نشده تاحالا خیس کنه یا نگه میداره ...

یبار‌خودشو خیس کرده اطرافیانم میگن پوشکشو کنی گیج میشه😕😢