2777
2789

من خودم همین دیروز شنیدم تو یکی از روستاهای اطراف شهرمون یه پسر مادرشو کشته برام عجیب بووود خیلی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین دو روز پیش بچه ۱۴ماهه تب میکنه می‌برن دکتر بهش آمپول میزنن بغل پدرش میمیره برام عجیبه با پیشرفت ...

علم پیشرقت نکرده روشهای نسل کشی پیشرفت کرده 

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید

من خوابم به شدت سنگینه 

همین امروز دم صبح ساعت چهار و نیم ،با صدای جیغ بلند شدم 

صداش به حدی بلند بود فکر میکردی یه بلندگو گرفته دستش و داره جیغ میکشه و میدویید ،صدای پای چند نفر میومد 

هراسون بلند شدم اومدم سمت در خونه ولی جرات نکردم در رو باز کنم که یه دفعه مرد همسایه بلند گفت چتونه عامو 

یه دفعه یه صدا اومد گفت اناهیتا رو کشتن 

من ترسم چند برابر شد

از صبح دارم اخبار شبراز رو میخونم به هیچ خبری نرسیدم 

و فکرم حسابی درگیرشه

من خوابم به شدت سنگینه همین امروز دم صبح ساعت چهار و نیم ،با صدای جیغ بلند شدم صداش به حدی بلند بود ...

وااای منم آنقدر از اینجور ماجراها میترسم ، یه بار راهنمایی می‌خوندم تو راه برگشت از مدرسه ده پونزده تا پسر با چاقو و قمه عربده کشان داشتن میدوویدن خیلی ببخشید ریدم به خودم