2777
2789
عنوان

اگر عکس بد و دونفری تو گوشی کسی داشته باشید😔❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 39 پست
عکس بد دونفری میدونیه چیه ؟؟؟؟؟؟

اره میدونیم ولی اشتباهیه ک کردی

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه بده که واسه نفر سوم هم بدهاگر در حدی بد نیست که تو گوشی یه نفر سومی هستحالا طوری نمیشه پخشم ب ...

اصلا متوجه نشدید

شهر کوچیک

ب یه پسری ک فامیل دوره

ی مدت ارتباط داشتیم باهم عکس داریم عکسا جنسی نیستن 

ولی محجبه م نیستن

کلی عکس خودمم داره

تهدیدمم نکرده اما میترسم گوشیش گم بشه دزد بزنه هک بشه خلاصه ب طریقی بوفته دست کسی

حتما باید کامل اینجوری توضیح بدم تا متوجه شید

خب اگه بده که واسه نفر سوم هم بدهاگر در حدی بد نیست که تو گوشی یه نفر سومی هستحالا طوری نمیشه پخشم ب ...

بعدشم مگ من نگرانم عکسم بره تو سایتا ؟ 

نگرانم خانوادم ببینه شوهر ایندم ببینه فامیلام ببین ک همه تو شهر کوچیکیم دوستام اشناها

چ ربطی ب سایت داشت

نفر سوم کیه😐دوسپسر سابقمه عکس منو خودشو داره

خودت بد تعریف کردی

عکس خودش باشه پای خودشم گیره پس کاری نمیکنه

بعد ۳ سال هم یارو رو ول کن اگه اسمش دوست پسر سابق هست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ببین بزار بهت ی چیزی بگم خودتو بی تفاوت نشون بده اگه هم پخش شد گردن نگیر بگو هوش مصنوعیه ولکن تروخدا ...

گلم چ هوش مصنوعی😔من هستم طرف هست سرمون فضای پشتمون اشناس

بعدشم اون بیجاره منو تهدید نمیکنه ک فقط میگ خیالت راحت هیچکس نمیبینه

۳ ساله جداشدیم کاریم نداره

خودم میترسم گوشیش گم شه

دزد بزنه هک بشه تا هر طوری برسه دست کسی😔

اگه میخواست کاری کنه تاالان کرده بود درثانی شاید ازاون وقت به اینور رل زده وبه خاطر اون که یه وقت توگوشیش نبینه پاک کرده ثالثا گوشیش گم شه بخوان باز کنن فلش میزنن که همه اطلاعاتم پاک میشه...حالا یک درمیلیارد اگه احتمال بدی یکی ببینه گردن نگیر بگو فتوشاپ وهوش مصنوعیه،دیگه چرا عزای قبل مصیبت گرفتی؟ 

چرا عکس دونفری بد گرفتید؟ برام جالبه ؟شاید پاک نمیکنه چون شبا با اون عکس ... البته معذرت میخوام

ن ن اونقدر بد ن 

مثلا بدون دوسری با تیشرت

اونجوری

ما خانواده حساسی داریپ اگ ۱ نفر فقط ببینه گردن منو میزنن😔😔خودم مهم نیس ولی ابروی خانوادمم میبرم😔😔😔😔اون ک تهدیدم نمیکنه ۳ ساله جداشدیم

میترسم گوشیش گم شه یا ب طریقی کسی ببینه

خودت بد تعریف کردیعکس خودش باشه پای خودشم گیره پس کاری نمیکنهبعد ۳ سال هم یارو رو ول کن اگه اسمش دوس ...

شما هنوزم متوجه نشدید خدای من

دارم حرف از دزدیدن گوشی یا هک کردن یا گم شدنش میزنممم کی گفتم تهدیدم کرده ب پخش کردن؟