2777
2789
عنوان

اگر عکس بد و دونفری تو گوشی کسی داشته باشید😔❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 39 پست
گلم چ هوش مصنوعی😔من هستم طرف هست سرمون فضای پشتمون اشناسبعدشم اون بیجاره منو تهدید نمیکنه ک فقط میگ ...

عزیزم مگه ازدواج نکردی جدا نشدی؟!- 

خب اختیار خودتو داری 

اگه اگه خدایی نکرده ی درصد پخش شد 

بگو مال بعد طلاقته

دیگ واقعا ب کسی مربوط نیست 

الان حرف حسابه پسره چیه دوست داره ک عکسارو پاک نکرده؟!- یا چی

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

اگه میخواست کاری کنه تاالان کرده بود درثانی شاید ازاون وقت به اینور رل زده وبه خاطر اون که یه وقت تو ...

آخیش ی ادم عاقل بلاخره جوابمو داد نفسم تو سینه حبث بودا بخدا اینو خوندم رااااحت نفس کشیدم😔😔

عکسام بدون روسریه اما قضیه اینه کنار اون ادم احمقم ک بعد ۳ سال هنوز عکسارو داره

ممنونم🤍فقط نگرانم هک بشه گم بشه حتی میگم نکنه بمیره خانوادش گوشیش باز کنن🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ما همو میخاستیم الان ۳ ساله تموم شده قضیع من بعد اون ازدواج کردم طلاقم گرفتماون هرگز کاری نمیکن ...

کسی که دیگه رابطه ای باهاش نداری دلیلی ندارد بخواد عکستو نگه داره تو گوشیش 

عزیزم مگه ازدواج نکردی جدا نشدی؟!- خب اختیار خودتو داری اگه اگه خدایی نکرده ی درصد پخش شد بگو مال بع ...

عزیزم با یکی دیگ ازدواج کردم من

۳ سال پیش کات کردم با این یارو با یکی دیگ ازدواج کردم طلاق گرفتم

اون اصلا تهدیدم نکرده ما دیگ باهم نیستیم

یکی دوبار بهش گفتم تروخدا پاکشون کن گفت خیالن راحت کسی نمیبینه 

میترسم اتفاقی گم شه هک بشه جوری ک بقیه ببینن😔

شما هنوزم متوجه نشدید خدای مندارم حرف از دزدیدن گوشی یا هک کردن یا گم شدنش میزنممم کی گفتم تهدیدم کر ...

من متوجه منظورت میشم

میخوام استرستو رفع کنم که رفع نمیشه، تواناییشو نداری

گوشی هوشمند به این سادگیا هک نمیشه

بشه هم برای مقاصدی که مورد نظر شماست استفاده نمیشه (رسوندن دست عمه و خاله و مادرشوهر آینده)

بدزدن هم قطعشو میفروشن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
آخیش ی ادم عاقل بلاخره جوابمو داد نفسم تو سینه حبث بودا بخدا اینو خوندم رااااحت نفس کشیدم😔😔عکسام ب ...

مگه هک کردن به همین سادگیاس؟؟؟  بعدشم مگه وزیری چیزیه که بخوان گوشیشو هک کنن؟؟؟از اون گذشته یکی هکر باشه نمیاد گوشی یه پسرو هک کنه که معمولا برا دخترارو به خاطر اخاذی هک میکنن...بعدشم انقد همه جا پر در ودافه که هک کنه هم عکست به دردش نمیخوره حساسیت نشون نده

من متوجه منظورت میشممیخوام استرستو رفع کنم که رفع نمیشه، تواناییشو نداریگوشی هوشمند به این سادگیا هک ...

دورت بگردم😔ممنون از استرس معده م عصبی شده همش بالا میارم 

یه چیزایی میاد تو ذهنم ک نگم

نکنه دوباره ازدواج کنم اینا پخش بشن من ابروم بره خانوادم ابردشون بره نکنه فلان بشه بهمان بشه

ممنونم ک با صبوری جوابم دادی🩷🩷🩷

دورت بگردم😔ممنون از استرس معده م عصبی شده همش بالا میارم یه چیزایی میاد تو ذهنم ک نگمنکنه دوباره از ...

عزیزم اینا علائم وسواس فکریه

روانشناس کمکت میکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

احساس میکنم منظورت اینه ک با لباس باز با طرف عکس گرفتی بعدشم دیگه این چیزا خیلی واس اکثر ادما عادی شده کسی از همچین عکسایی سواستفاده نمیتونه بکنه اون قدیم بود ک اگه مثلا عکس موباز کسیو داشتن تهدیدش میکردن یا خیلی بد میدونستن الان دیگه واس کسی مهم نیس حتی اگه گوشی اون طرف دزدیده بشه

بعد اینکه راجب هک گفتی مگه طرف دانشمند هسته ایه بخوان گوشیشو هک کنن کسی بخواد هک کنه پول زیادی میگیره اون پسره بنظرت ارزششو داره ک هک بشه😂اصلا هکم بشه عکس تو بدرد کسی نمیخوره

من خودم دوستام با صدتا پسر عکس داشتن الان همه شوهر کردن هیچکدومشونم چیزی نمفهمیده

ب اون پسره هم کلید نکن اینجوری بیشتر تحریکش میکنی

درسته اشتباه کردی ولی ازش درس بگیر دیگه هم تکرارش نکن

از این ب بعدم عاقلانه تصمیم بگیر قبل هرکاری خوب فک کن

دیگه فکرای بدم نکن...

عزیزم با یکی دیگ ازدواج کردم من۳ سال پیش کات کردم با این یارو با یکی دیگ ازدواج کردم طلاق گرفتماون ا ...

متوجهم میگم ترس نداشته باش 

خودتو هم یجور نشون نده ک اون تحریک بشه اذیتت کنه 

اگه میخواست اتفاقی بیوفته ابروت بره اونوقت ک شوهر داشتی ابروت می‌رفت الان ک دیگ تنها زندگی میکنی بیخیال شو

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️