۳ روز فقط سیب زمینی آب پز و تخم مرغ آب پز و خرما بخور استپت میشکنه
سلام🙋♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡
من روزی ده لیوان اب میخورم عالیه جدا از میوه و چاییم زیاد میخورم کلا تو دسشوییم😂😂🤭
خب عزیزم داری پدر کلیهات رو درمیاری!
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
دوست گلم برای ایشون الان کلسترول زرده تخم مرغ و کربوهیدرات سیب زمینی سم هست خواهش میکنم نظرات نا به ...
شما از کجا میدونید؟؟
سلام🙋♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡
خب چی کار کنم مایعات کم بخورم یعنی اب ک خوبه هرچقدم بخوری
نه عزیزم. هر چیزی حد و اندازه داره. به یک گلدون هر ساعت اب بدی چه بلایی سرش میاد؟!
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...