2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیاین

45 بازدید | 4 پست

دخترم صبح تبش رو ۳۸ ونیم بود بعدش خلط پشت گلو داشت عطسه ابریزش بینی تو خوابم سینه اش خس خس میکنه الان خوابیده بهش قطره استامینوفن دادم الان خوابه تبش اومده رو ۳۸ شربت سرماخوردگی پلارژین تو خونه داشتم بهش دادم چیزی هم از صبح نخورده حتی شیر نمیخوام دکتر دیگه ای ببرم از اول پیش همین دکتر بردم دکترش برا فردا نوبت داده چیکار کنم تبش بیاد پاین پاشویه هم انجام دادم قطره استامینوفن دوبرابر وزن هر ۴ ساعت میدم کار دیگه ای هس که انجام بدم بنظرتون اینکه دخترم یکسره خوابش میبره بی حال میشه

دخترمنم ده روز میش همین طدری شد دیگه نبردمش دکتر نسخه هاشونو از حفظ شدم ،تب نشانه عفونته خلط پشت گلو میگه گلوش عفونت کرده من از داروخانه شربت کوآموکسی کلاو با توجه به وزنش خریدم شربت اکپکتورانت که خلط آوره ،واسه شباهم شربت یا قرص سیتریزین کودکان دادم دوروز بعد خوب شد ،کمی سرفه داشت که با اتمام داروهاش ،شبا فقط سیتریزینوده روز دادم بهش سرفشم قطع شد ، 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.