من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم میدونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیکهای مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نینیسایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب خیلی ناراحت شدم ، حالم گرفته شد. شما میخواین کلیهتونو بفروشین؟
من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم میدونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیکهای مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نینیسایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.
نه فقط برام سوال بود .من بدنم مشکل داره فکر نمیکنم بدرد کسی بخوزه
خدا نکنه مشکل داشته باشه! انشاالله همهی جوونا در سلامت باشن. ما جوونا خیلی خوشی دیدیم ، حالا بدنمونم ناز میکنه! این دیگه خیلی نامردیه !
من درگیر سرطانم.تازه قطع عضو کردم . انشالله آمین.زندگیمون با این مملکت فاتحس
ای وای !😔 تورو خدا نگو . راستش یاد یه چیزایی افتادم که گریهم گرفت اما اگه نگم بهتره.
خیلی خیلی حالم گرفته شد ، واقعا از خدا میخوام کمکتون کنه .
خدا رو قسم میدم به آبروی هرکسی براش عزیزه که به شما کمک کنه 🙏.