2777
2789

سه سال پیش مثلا مرداد ماه برا کسی واریزی داشتم الان باید ثابت کنم که واریزی انجام شده . فقط از یک کارتم یک سه تومن کارت به کارت شده بقیشو نمیدونم چیکار کردم چجوری پرداخت کردم . چیکار کنم 😑 البته اونوقتا سقف کارت به کارت سه تومن بود فک کنم . الان گیج شدم چیکار کنم 😑 دوتا بانک حساب دارم ک ازونجا نبود 

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

فکر کنم بری بانک و شماره حساب طرف رو داشته باشی برات در میارن....برو اون بانک هایی که حساب داری بگو میخوام واریزی هام به این حساب رو چک کنم

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم بری بانک و شماره حساب طرف رو داشته باشی برات در میارن....برو اون بانک هایی که حساب داری بگو ...

خب شمارشو ندارم . نمیتونمم بگیرم 

اگه مطمعنی 3 میلیون بوده پرینت حساب همون زمان بگیر بگو فقط واریزی 3 تومنا رو میخام اینجوری زودتر به ...

اره صورتحساب کامل اون یک ماه رو گرفتم . از یک بانک ک اصلا هیچی نبود . از یکی دیگم یک سه تومن بود فقط . هر چی فک میکنم حساب دیگه ای فک کنم نداشتم ینی بانک دیگه ای

خب شمارشو ندارم . نمیتونمم بگیرم

اسمم بگی شاید بتونن دربیارن

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

اره صورتحساب کامل اون یک ماه رو گرفتم . از یک بانک ک اصلا هیچی نبود . از یکی دیگم یک سه تومن بود فقط ...

شاید با کارت کسی دیگه براش واریز کردی اگه شماره کارتی که براش واریز کردی داشته باشی اونم میتونی به کارمند بانک بدی برات سرچ کنه ببینی واریزی براش داشتی

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را.... 
شاید با کارت کسی دیگه براش واریز کردی اگه شماره کارتی که براش واریز کردی داشته باشی اونم میتونی به ک ...

اره درسته . دوستمم همینو گفت .حالا گفتم کارت داداشم مامانم و خواهرمم پرینت بگیرم بیینم چی میشه . ممنون . ولی اگه راه دیگه ای به ذهنتون رسید رانماییم کتید لطفا

اره درسته . دوستمم همینو گفت .حالا گفتم کارت داداشم مامانم و خواهرمم پرینت بگیرم بیینم چی میشه . ممن ...

چشم حتما 

اگه حساب بانک سپه هست رفیقم کارمند سپه هست میگم برات سرچ کنه

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را.... 
چشم حتما اگه حساب بانک سپه هست رفیقم کارمند سپه هست میگم برات سرچ کنه

ممنون دوست عزیز . خودم دوتا بانک حساب دارم حسابشو دراوردم کلی متاسفانه نبود . حالا فردا میرم حسابای بقیه رو چک کنم .