2777
2789
عنوان

کسایی که خوابگاهی بودن لطفا بیاین

327 بازدید | 34 پست

تخت بالا یا پائین؟

کی خوابگاه تحویل میدن چند نفریم تو اتاق و این که همه ورودی جدیدیم یا با ترم قبلیا؟ میشه لطفا راهنماییم کنین

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدرصد پایین

با شروع کلاسا

باهم ترمی های خودت

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

ممکنه با ترم قبلیا بیفتی معلوم نیست

خوابگاهم از روزی که حضوری ثبت نام کنی و خوابگاهتو بهت بدن میتونی بری بمونی تا شروع کلاسات

تخت بالا رفت و امد سخته نورش زیاده گرم تر هم هست ولی کسی رو تختت نمیشینه

من تخت بالا دوست داشتم آدم تخت پایین احساس خفگی داره. اتاق ها هم بسته به بزرگیش تعداد نفرات هست. اتاق چهار تا شش نفره

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

تخت پایین بودم و پریز هم داشتم

در نوع خودم ملکه محسوب میشدم🤣

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

بالا پایین فرق نداره

مهم هم اتاقیت هست که آدم نانجیب و وسواس نباشه

مثلا بالا باشی از راه اومدی بشینی پایین رو تختش غر نزنه

یا باهم توافق کنید هر وقت دلتون خواست جاتونو عوض کنید 

هم اتاقی خیلییییی مهمه

هر دانشگاهی فرق داره 

معمولا ورودی های جدید یه جا هستن گاهی هم میشه که در هم باشن

تحویل خوابگاه ما یک روز قبل شروع کلاس ها بود

خودشون اطلاع میدن

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport