2777
2789
عنوان

🛑عوارض نی نی سایت برای زندگیتون🛑

269 بازدید | 21 پست

با عرض سلام و ادب خدمت همه ای خانوم گلای نی نی سایت

میدونم با رفتن من از این سایت نه تنها هیچ اتفاقی نمیفته بلکه روز ب روزم شلوغ تر میشه

ولی خدا شاهده من فقط از روی دلسوزی میگم

خانوما اگر خوبی زندگیتون رو میخواید لطفا از این سایت کلا خروج بزنید و تصمیم بگیرید حتی مهم ترین سوال زندگیتون رو اینجا نپرسید هر کسی اینجاس از ی قشرو از ی خانوادس

مثل خوده شما

سمی ترین آدما تو این سایت هستن

بله خانوم هایی اینجا هستن ک واقعا مثل یه خاهر آدمو راهنمایی میکنن که واقعا خیلی کم هستن اینجور آدمای فرشته ای

خاهرای مجرد از وقتی اومدن این سایت کلا از ازدواج سرد شدن

خاهرای متاهل بخاطر یه مشت دروغ از زندگی بعضیا سرد میشن

بخدا زنرگی همه گل و بلبل نیست

همه مشکل دارن

یکی میاد فقط آه و ناله میکنه میگه من مشکل دارم در حالیکه ما اینجا بخاطر مشکلش آسیب میبینم روانمون بهم میریزه از اون ور میره پی خوشیش

با یکی هزارمشکل داره میاد میگه شوهرم ماهی مثال میگم ۸۰ملیون میگیره چکار کنیم باهاش

سمی ترین سایت مضخرف ترین سایت زنرگی رو از هم متلاشی میکنه همین نی نی سایته

هرکی از این سایت کلا خروج بزنه واقعا درحق خودش لطف کرده

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

بشنو باور نکن همین

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی ب جنبه هر کسی داره 

قبلا خیلی تو روحیه من اثر داشت دوسال هم اصلا نیومدم

ولی الان اصلا برام مهم نیست فقط برای سرگرمی میام ک حوصلم سررفته

حرف هیچکس واسم مهم نیس

من اینجا رو هیچ وقت جدی نگرفتم 

تمام سعیمو میکنم تاپیکهای مادرانه برم برای کمک ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

موافقم

واقعا سایت سمی هستش

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

عزیزم امیدوارم تو زندگیت بدرخشی شاید این بهترین تصمیمی بود که می‌تونستی بگیری 

نی نی سایت هم مثل اینستاگرام ای کاش فقط می‌شد سوالاتی در مورد مشکلات زنان مثل قاعدگی و بیماری و اینا و اینکه در مورد غذا و پزی و شیرینی پزی سوال کرد و این همه بحث دوس.ت پسر و خیانت جمع می‌شد از این سایت چون واقعاً رو همه تاثیر می‌ذاره 

من خودم با چشم خودم دیدم که یه خانمی که می‌شناختم تو همین نی نی سایت سه چهار روز جلز و ولز می‌کرد که شوهرم بهم خیانت کرده می‌زد تو سرش و باور کن اشک تمام خانم های اینجا رو درآورده بود ولی بعد از یه ماه رفت با شوهرش خوش و خرم زندگی کرد و هیچ وقت از اون خوشیه نگفت که حداقل یه چند نفر حال و هواشون عوض بشه 

تاثیر اون تاپیک اینطوری بودش که خیلیا به زندگیشون بدبین شدن 

درسته الان کثافت زیاد شده کلاً روزگار و زمونه بدی شده ولی اینستاگرام و نی نی سایت و حتی زندگی واقعی هر جایی که زندگیتو نشر بدی و اجازه بدی بقیه توش دخالت کنن نظر بدن یا ازشون خودت نظر بخوای مطمئن باش حتماً زندگیت دستخوش تغییراتی میشه و عاقبت خوبی نداره چون هر کس که دیدگاهی داره و دیدگاه همه مطلقاً درست نیست

غمِ دل با تو نگویم که نداری غمِ دل با کسی حال توان گفت که حالی دارد 

عزیزم امیدوارم تو زندگیت بدرخشی شاید این بهترین تصمیمی بود که می‌تونستی بگیری نی نی سایت هم مثل اینس ...

آره واقعا قبول دارم حرفتون رو احسنت

من کلا از این سایت میرم ولی خب دلسوزانه نظرمم گفتم

چجور میشه کاربری رو پاک کرد؟

نمیشه تف ب روی سازنده این سایت

تو این سایت ترویج فساد و فحشا بیداد می‌کنه.قبلا تو حاشیه‌ی امن خودم بودم.از وقتی اینارو اینجا خوندم حس امنیتم کم شده.

درسته میگن حس امنیت از خود امنیت مهمتره.برا همین دوست دارم زودتر برم ازینجا.

میتونم خیلی بازش کنم و در موردش توضیح بدم با مثال.ولی حوصلم نمی‌کشه.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

تو این سایت ترویج فساد و فحشا بیداد می‌کنه.قبلا تو حاشیه‌ی امن خودم بودم.از وقتی اینارو اینجا خوندم ...

آره بخدا دقیق گفتی خیلی قشنگ توضیح دادی دمتگرم

آره بخدا دقیق گفتی خیلی قشنگ توضیح دادی دمتگرم

🌹

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷