2777
2789

از وقتی متاهل شدم وقتی میبینم دوستام همه پیشرفت کردن تو کاراشون حرفه ای شدن  حقوقای خوب میگیرن حس میکنم عقب افتادم از همکلاسیام 

زود شوهر نکردم ۲۵ سالم بود درسمم خونده بودم فوق لیسانس گرفتم اما خانه دارم،  حس میکنم  با خانه داری کردن هیچ آورده ای برام نداره 

از طرفی میترسم برم سرکار شوهرم بی مسولیت بشه،و دیگه کاری برام نکنه...‌ خودشم اصلا اهل کمک کردن نیست تو خونه که بخوام برم سرکار عملا باید دو شیفت کار کنم 

ننه عزیزم شما دارید روزهاتون رو اتلاف میکنید... 

همه چی تو مجردی ختم نمیشع... منتظر نباش کسی بیاد دستتون رو بگیره ، خودتون باید برای زندگیتون تلاش کنید

بالاخره هر کسی توی سنی ازدواج میکنه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من کارمندم فوق لیسانسمم گرفتم اما بازم حس عقب موندگی دارم دلیلش رو نمی دونم ربطی به تاهلمم نداره چون می بینم خیلی از خانم ها ازدواج کردن بچه دارن بازم پیشرفت می کنن یعنی مشکل رو از خودم می بینم بیشتر

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

برای پیشرفت باید زحمت کشید

شما همه چی رو باهم و بدون زحمت و فقط برای خودتون می خواهید

کمک همسرتون رو به عنوان وظیفه زندگی مشترک قبول دارید اما  حتی خرج کردن درامدتون در همون زندگی شما رو می ترسونه!!!

این حس ربطی به متاهل و مجردی نداری شما که درس خوندی چرا شاغل بودن و انتخاب نکردی استقلال مالی برای یه خانم چه مجرد چه متاهل خیلی واجبه مخصوصا تو جامعه الان. اون دوران دیگه گذشت که میگفتن برم سرکار شوهرم بی مسئولیت میشه و فلان این طرز فکر اشتباه محضه ادم بی مسئولیت تو ذاتشه ربطی به شاغل بودن و نبودن طرف نداره 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 
والا من کارمندم فوق لیسانسمم گرفتم اما بازم حس عقب موندگی دارم دلیلش رو نمی دونم ربطی به تاهلمم ندار ...

منم همینطوریم هرچقدر هم پیشرفت کنم حس عقب افتادگی و ناکافی بودن رو همیشه دارم، 

برای پیشرفت باید زحمت کشیدشما همه چی رو باهم و بدون زحمت و فقط برای خودتون می خواهیدکمک همسرتون رو ب ...

همین حرفا باعث شده که الان ی سری مردا و پسرا پرنسس شدن 

من تو دوران عقد شاغل بودم کلی پول و طلا و وام ازدواجم رو دادم همسرم خونه خرید یک دنگ هم ب نام من نزد 

همین حرفا باعث شده که الان ی سری مردا و پسرا پرنسس شدن من تو دوران عقد شاغل بودم کلی پول و طلا و وام ...

اون دیگه اشتباه فردی شما بوده. باید به همسرتون می گفتید که در قبال فروش طلا چه خواسته ای دارید

ولی اینکه نشستید توی خونه و هیچ کاری نمی کنید و توقع پیشرفت دارید ربطی به پرنسس شدن مردها نداره. الان کلی خانم شاغل هستند که هم زندگیشون رو درست سر و سامون می دن و هم در زمینه کاری پیشرفت های خوبی داشتن

خودم هم شاغل هستم و هم متاهل. راستش حرفهای شما بیشتر توجیه به نظر میاد